Στα χέρια του Αθλητικού Δικαστή το πόρισμα-Ζητά τις θέσεις ΑΕΚ και Απόλλωνα

Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης αφού παρέλαβε από το Υπουργείο Υγείας το πόρισμα της έρευνας για τα δείγματα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ Λάρνακας, το προώθησε ως όφειλε στα ενδιαφερόμενα Σωματεία.

Ο κ. Βρυωνίδης ζήτησε από τα Σωματεία να αποστείλουν γραπτώς τις θέσεις τους επί του πορίσματος μέχρι αύριο Τετάρτη και αφού τις παραλάβει, θα προχωρήσει στην έκδοση απόφασης. 

Νωρίτερα, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας, Κωνσταντίνος Αθανασίου, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM μίλησε για το πόρισμα, αναφέροντας ότι θα πρέπει να δοθεί ο χρόνος για να τύχει επεξεργασίας από την ΚΟΠ.

«Υπάρχουν οι αναφορές παρατυπίας εξέτασης από συγκεκριμένο εργαστήριο. Η παρατυπία αφορά τη διαδικασία αναφοράς. Αυτό που έχει να κάνει το Υπουργείο είναι να συνεχίσει την παρακολούθηση του συγκεκριμένου εργαστηρίου. Η δεύτερη παρατυπία αφορά παραβίαση υγειονομικών πρωτόκολλων. Πρέπει να δοθεί χρόνος στην ΚΟΠ για επεξεργασία των αποτελεσμάτων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χατζηπαντέλας για πόρισμα ΑΕΚ: Οποιοσδήποτε κάνει σχόλιο θα ανοίξουμε φάλιες

Προσθέτοντας παράλληλα ότι «θα πρέπει να περιμένουμε την ΚΟΠ γιατί έχει να κάνει με τις ομάδες. Το θέμα είναι πριν υπάρξει η επικοινωνία με το Υπουργείο και είναι εκεί που προκύπτει η παραβίαση υγειονομικών πρωτοκόλλων. Θα ενημερωθούν κι άλλες αρχές. Όλες οι λεπτομέρειες και ποια είναι η διαδικασία που ακολουθήθηκε βρίσκεται στο πόρισμα το οποίο βρίσκεται στα χέρια της ΚΟΠ».

Επιπλέον, σε ερώτηση εάν προκύπτουν ποινικά θέματα και αν θα ενημερωθεί η Αστυνομία ο Κωνσταντίνος Αθανασίου είπε πως «για αυτό αναφέραμε ότι θα ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές. Θα γίνουν οι ενέργειες που πρέπει να γίνουν».

«Θα ανοίξουμε άλλες φάλιες...»

Κανένα σχόλιο από τον υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χατζηπαντέλα, ο οποίος δεν θέλησε να τοποθετηθεί για το πόρισμα.

Σε δηλώσεις του, το πρωί της Τρίτης, στην κρατική τηλεόραση ο υπουργός Υγείας, ανέφερε ότι «δεν θέλω να κάνω οποιοδήποτε σχόλιο. Έχουμε αρκετά θέματα στο Υπουργείο Υγείας που πρέπει να δούμε και το τελευταίο θέμα είναι να ασχοληθούμε και με το ποδόσφαιρο. Επιτρέψτε μου να μην κάνω οποιοδήποτε σχόλιο».

Προσθέτοντας ότι, «οποιοσδήποτε λειτουργός από το Υπουργείο μας κάνει κάποιο σχόλιο, θα ανοίξουμε άλλες φάλιες. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να επικεντρωθούμε στα σχολεία, στα νοσοκομεία και τους ασθενείς».

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος