«Εφόσον γουστάρετε το ''This is Cyprus'', τότε θα ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου»

Ανακοίνωση αναφορικά με το πόρισμα του Υπουργείου Υγείας, για την υπόθεση με τα δείγματα των παικτών της ΑΕΚ εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλωνα, με τους οργανωμένους οπαδούς των κυανολεύκων της Λεμεσού να υποστηρίζουν ότι δημιουργείται κλίμα συγκάλυψης.

Την ίδια ώρα, οι οργανωμένοι της λεμεσιανής ομάδας, προειδοποιούν ότι πιθανό… κουκούλωμα της υπόθεσης, θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου, δημιουργώντας προηγούμενο. 

Η ανακοίνωση των οργανωμένων του Απόλλωνα:

Ως Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΛΛΩΝ 1982 – ΘΥΡΑ ΕΝΑ, ενημερώνουμε τα Μέλη μας καθώς επίσης και τον κάθε αδερφό ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑ, ότι παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις σχετικά με το σοβαρότατο θέμα που έχει προκύψει αναφορικά με την ένσταση της οποίας το αποτέλεσμα ακόμη εκκρεμεί!

Με προβληματισμό αλλά και με εμφανή καχυποψία παρακολουθούμε σιωπηρά τόσες μέρες, αφήνοντας την υπόθεση στους ειδικούς οι οποίοι την διαχειρίζονται! Από την άλλη δε, δεν μπορούμε να σιωπήσουμε εφόσον διαπιστώνουμε ότι παρουσιάζεται αδικαιολόγητη καθυστέρηση ενώ παράλληλα δημιουργείται ένα κλίμα συγκάλυψης, γεγονός το οποίο εκνευρίζει ακόμη περισσότερο τόσο εμάς όσο και τον κάθε πολίτη αυτής της χώρας τον οποίο σαφώς και τον αφορά!

Ενώ το πόρισμα του Υπουργείου Υγείας το οποίο έχει δει το φως της δημοσιότητας, μιλά ξεκάθαρα για παρατυπίες και παραβιάσεις του σχετικού πρωτοκόλλου, βλέπουμε να δημιουργείται έντεχνα ένας δήθεν διαχωρισμός από την ουσία της όλης υπόθεσης. Όπως ο κάθε ένας μπορεί να αντιληφθεί, αφήνετε να νοηθεί ότι άσχετα με την παραβίαση του πρωτοκόλλου από τους ποδοσφαιριστές της αεκ, η οποία σαφώς και έγινε με την βοήθεια και την προτροπή της ίδιας, τα όσα ακολούθησαν αποτελούν ξεχωριστό κομμάτι και δήθεν δεν επιρρίπτονται ευθύνες στην ομάδα!

Ως πολίτες αυτής της χώρας γνωρίζουμε δυστυχώς ότι εδώ όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται. Τόσα και τόσα σκάνδαλα έχουν κουκουλωθεί ή απλά παραμένουν ακόμη σε κάποιο συρτάρι ξεχασμένα! Το ότι δεν μας ξαφνιάζει τίποτε πλέον δεν σημαίνει κιόλας πως είμαστε και σε θέση να τα ανεχόμαστε!

Εμείς απλά οφείλουμε να προειδοποιήσουμε!

Εφόσον γουστάρετε κουκούλωμα.. Εφόσον γουστάρετε και στηρίζετε το “This is Cyprus” που όλα γίνονται και όλα επιτρέπονται τότε απλά θα ανοίξετε τον ασκό του Αιόλου δημιουργώντας προηγούμενο!

Ο κάθε πολίτης που ζει στο άμοιρο μας νησί θα αποκτήσει το δικαίωμα να παραβιάζει το υγειονομικό πρωτόκολλο. Άμα είναι κιόλας κανένας «δυνατός» παίκτης με «πλάτες», θα μπορεί εύκολα να συνεννοείται με τα χημεία έτσι ώστε να μην ενημερώνουν το Υπουργείο Υγείας σε περίπτωση θετικού κρούσματος! Τόσο απλά και με την ελπίδα ότι η επόμενη εξέταση θα βγάλει αρνητικό αποτέλεσμα..

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι καμία διάθεση δεν έχουμε να ασχολούμαστε με αυτού του είδους τα θέματα. Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε, στο «καθαρό» και «τίμιο» Κυπριακό πρωτάθλημα, ο κάθε … προσπαθεί να μας κερδίσει με κάθε δόλιο και παράνομο τρόπο γεγονός που δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτούσιο το πόρισμα για τα... άκυρα κρούσματα στην ΑΕΚ-Όσα καταγράφει η έρευνα

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής