Ξεκάθαρος ο Παπασταύρου-«Δεν έχω σχέδια για να φύγω από την Ομόνοια»

Ξεκαθάρισε πως παραμένει στην προεδρίας της Ομόνοιας, ο Σταύρος Παπασταύρου, τονίζοντας πως δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει από την ομάδα της Λευκωσίας. 

Ο πρόεδρος των πρασίνων βρέθηκε φιλοξενούμενος στην εκπομπή Total Green και μίλησε και για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με το ενδιαφέρον από τον Tζον Χριστοδούλου, για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας.

«Δεν έχω σχέδια για να φύγω από την Ομόνοια, σήμερα. Σίγουρα, αυτή η ιστορία με τον Τζον μας ταρακούνησε. Μας έκανε κάποια ζημιά. Εάν έρθει κάποιος στην Ομόνοια, που θέλει να αναλάβει, είναι δύσκολο. Η γνώμη μου είναι ότι είναι τρία είδη ανθρώπων που μπορούν να έρθουν στην Ομόνοια και να πρωταγωνιστήσει. Το ένα το γκρουπ είναι, αυτοί που θέλουν την προεδρία, αλλά δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να το κάνουν. Το δεύτερο γκρουπ είναι αυτοί που έχουν την οικονομική ευχέρεια, αλλά δε θέλουν να έρθουν στην Ομόνοια, για τους λόγους που ξέρουμε όλοι. Το τρίτο γκρουπ είναι αυτοί που λένε ότι θέλουν να έρθουν στην Ομόνοια, απλώς για τη φήμη και να δουν τα ονόματα τους στις εφημερίδες. Οπότε καλώς ή κακώς, θα παραμείνω στην Ομόνοια». 

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πρόβλημα με το που αγόρασε Τράπεζα στην Αμερική, ο Σταύρος Παπασταύρου είπε «να το ξεκαθαρίσω. Η ανησυχία όταν υπέγραψα τα συμβόλαια για να αγοράσω την Τράπεζα, θεώρησα πως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα από την Κυβέρνηση της Αμερικής, για το ότι είμαι αναμιγμένος στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως. Απλά αυτό σκέφτηκα εγώ. Από τη στιγμή που ξέρω ότι δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες, τότε δεν ανησυχώ ούτε και εγώ. Αν υπάρξει πρόβλημα, θα κοιτάξουμε ν βρούμε λύσεις». 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια