Παρασκευή, 27 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεκάθαρος ο Παπασταύρου-«Δεν έχω σχέδια για να φύγω από την Ομόνοια»

  25/01/2022 22:36
Ξεκάθαρος ο Παπασταύρου-«Δεν έχω σχέδια για να φύγω από την Ομόνοια»

Ξεκάθαρος ο Παπασταύρου-«Δεν έχω σχέδια για να φύγω από την Ομόνοια»

  25/01/2022 22:36

Ξεκαθάρισε πως παραμένει στην προεδρίας της Ομόνοιας, ο Σταύρος Παπασταύρου, τονίζοντας πως δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει από την ομάδα της Λευκωσίας. 

Ο πρόεδρος των πρασίνων βρέθηκε φιλοξενούμενος στην εκπομπή Total Green και μίλησε και για το όλο θέμα που δημιουργήθηκε με το ενδιαφέρον από τον Tζον Χριστοδούλου, για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας.

«Δεν έχω σχέδια για να φύγω από την Ομόνοια, σήμερα. Σίγουρα, αυτή η ιστορία με τον Τζον μας ταρακούνησε. Μας έκανε κάποια ζημιά. Εάν έρθει κάποιος στην Ομόνοια, που θέλει να αναλάβει, είναι δύσκολο. Η γνώμη μου είναι ότι είναι τρία είδη ανθρώπων που μπορούν να έρθουν στην Ομόνοια και να πρωταγωνιστήσει. Το ένα το γκρουπ είναι, αυτοί που θέλουν την προεδρία, αλλά δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να το κάνουν. Το δεύτερο γκρουπ είναι αυτοί που έχουν την οικονομική ευχέρεια, αλλά δε θέλουν να έρθουν στην Ομόνοια, για τους λόγους που ξέρουμε όλοι. Το τρίτο γκρουπ είναι αυτοί που λένε ότι θέλουν να έρθουν στην Ομόνοια, απλώς για τη φήμη και να δουν τα ονόματα τους στις εφημερίδες. Οπότε καλώς ή κακώς, θα παραμείνω στην Ομόνοια». 

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πρόβλημα με το που αγόρασε Τράπεζα στην Αμερική, ο Σταύρος Παπασταύρου είπε «να το ξεκαθαρίσω. Η ανησυχία όταν υπέγραψα τα συμβόλαια για να αγοράσω την Τράπεζα, θεώρησα πως μπορεί να υπάρξει πρόβλημα από την Κυβέρνηση της Αμερικής, για το ότι είμαι αναμιγμένος στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει πρόβλημα όμως. Απλά αυτό σκέφτηκα εγώ. Από τη στιγμή που ξέρω ότι δεν έχουν τέτοιες ανησυχίες, τότε δεν ανησυχώ ούτε και εγώ. Αν υπάρξει πρόβλημα, θα κοιτάξουμε ν βρούμε λύσεις». 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας