Το ηλεκτροσόκ για να επανέλθει ο ΑΠΟΕΛ-Τα αγωνιστικά δεδομένα και οι απόντες

Την μπανανόφλουδα που του πέταξε ο Άρης, πάτησε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA, όπου εξήλθε ισόπαλος 1-1, και απώλεσε σημαντικούς βαθμούς για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα. Το παιχνίδι με τους ταξίαρχους ωστόσο ανήκει στο παρελθόν και πλέον οι γαλαζοκίτρινοι έχουν γυρίσει σελίδα και μετρούν αντίστροφα για το παιχνίδι με τη Δόξα στο στάδιο της πρωτεύουσας και έχουν ως απώτερο στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς. 

Ήδη στις τάξεις των πολυπρωταθλητών, αναμένουν να αξιολογήσουν και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής τους, Ζοάο Πέδρο, ο οποίος πρόκειται να πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη του προπόνηση στον Αρχάγγελο και θα διαφανεί κατά πόσο θα βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Σωφρόνη Αυγουστή στο ΓΣΠ. 

Ταυτόχρονα, η τεχνική ηγεσία της ομάδας, αναμένει και τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις του Μάριου Λουντέμο, ο οποίος τραυματίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι στον αστράγαλο και μάλιστα γίνεται λόγος πώς το μέγεθος του τραυματισμού του, θα τον αφήσει εκτός δράσης για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Ως εκ τούτου, αναμένονται τα επίσημα αποτελέσματα για να εξαχθούν και τα συμπεράσματα για το πότε θα επιστρέψει ο ποδοσφαιριστής, αφού υπέστη κάταγμα του πέμπτου μετατάρσιου και θα εξεταστεί είτε το ενδεχόμενο χειρουργικής επέμβασης, είτε θεραπεία συντηρητικής αγωγής και τότε αναλόγως θα εκτιμηθεί και ο χρόνος επαναφοράς.

Όσο αφορά τους απόντες στο παιχνίδι με τη Δόξα, ο Σωφρόνης Αυγουστή πρόκειται να στερηθεί τις υπηρεσίες του Πάουλο Βινίσιους, όπως και των Λούκα Σόουζα και Γκιόργκι Κβιλιτάια. Ο Ισάμ Τσεπάκ, πρόκειται να χάσει το μεθεπόμενο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων, κόντρα στην ΑΕΛ. 

Πάντως, από τη μέχρι στιγμής εικόνα της ομάδας του, ο Σωφρόνης Αυγουστή παραμένει πλήρως ικανοποιημένος, αφού στο τελευταίο παιχνίδι με τον Άρη, παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «είναι μάγκες οι παίκτες μου γιατί μέσασε εφτά μέρες, είχαν τρία παιχνίδια και μέχρι το τέλος προσπάθησαν, έτρεξαν. Δείξαμε ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από κανέναν. Κάναμε αρκετές τελικές, ξεκάθαρες, και θα ήταν κρίμα αν δεν παίρναμε σήμερα κάτι. Έστω στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό, αν και δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Το λέω ξανά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί έγινε μεγάλη προσπάθεια»

Δειτε Επισης

BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»