Η αντίδραση του Φανιέρου μετά τον κόκκινο φάκελο

Ανακοίνωση μετά τον κόκκινο φάκελο, για χειραγώγηση του αγώνα με την Ένωση, που στάλθηκε στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, εξέδωσε ο Ερμής.    

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο πρόεδρος των φτεροπόδαρων, Λούκας Φανιέρος, αναφέρει ότι «με έκπληξη πληροφορηθήκαμε σήμερα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ότι η ομάδα μας εμπλέκεται σε υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού για τον αγώνα μας κυπέλλου της 19.1.2022 με την Ένωση Νέων Παραλίμνιου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κόκκινος φάκελος από την UEFA για χειραγώγηση σε αγώνα κυπέλλου

Όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αραδίππου, «από την πλευρά μου ως Προέδρος του Σωματείου, έχω να τοποθετηθώ σαφέστατα για τα εξής:

Όπως γνωρίζετε (υπάρχουν και τα σχετικά τεκμήριά) τον τελευταίο ενάμιση μηνά η ομάδα μας ταλαιπωρήθηκε από πολλά κρούσματα κορωνοϊού.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στα ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος να μη μπορεί το προπονητικό μας team να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Επίσης, λόγω του ότι ο κύριος και μοναδικός μας στόχος είναι η άνοδος στην πρώτη κατηγορία, αποφασίσαμε στο ματς κυπέλλου με το Παραλίμνι (στον επαναληπτικό) να  χρησιμοποιήσουμε κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές και κάποιους παίκτες που δεν έχουν γενικά πολύ χρόνο συμμέτοχης, για να προστατευτούν οι υπόλοιποι για τα σημαντικά ματς του πρωταθλήματος που έχουμε από εδώ και πέρα.

Είναι έγκλημα λοιπόν η συμμετοχή νεαρών ποδοσφαιριστών σε επισημά ματς; Εάν είναι τότε πρέπει η Αρμόδια Αρχή να μας ενημερώνει επισημά για να μη τους χρησιμοποιούμε.

Είμαστε πολλά χρονιά στο ποδόσφαιρο ως οικογένεια, έχουμε επενδύσει ως τώρα μεγάλα ποσά για την ομάδα μας και το άθλημα γενικότερα.

Σεβόμαστε μεν τους αρμοδίους φορείς, δεν ανεχόμαστε όμως να «σπιλώνουν» το όνομα της ομάδας μας με το παραμικρό. Γι’ αυτό επιφυλασσόμαστε από εδώ και πέρα για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας».

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών