Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Αιχμηρός ο Νεοφυτίδης για το κόκκινο φάκελο-«Τώρα ξεκινά η κυνηγετική περίοδος»

  26/01/2022 14:29
Αιχμηρός ο Νεοφυτίδης για το κόκκινο φάκελο-«Τώρα ξεκινά η κυνηγετική περίοδος»

Αιχμηρός ο Νεοφυτίδης για το κόκκινο φάκελο-«Τώρα ξεκινά η κυνηγετική περίοδος»

  26/01/2022 14:29

Αιχμηρές δηλώσεις σε σχέση με τον κόκκινο φάκελο που έφθασε στα χέρια της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, για τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ Ερμή και ΕΝΠ, από τον πρόεδρο του ΠΑΣΠ, Σπύρο Νεοφυτίδη. 

Σε δηλώσεις του στον SuperSport Fm, ανέφερε αρχικά πως, «ήταν αναμενόμενο. Έγινε κάτι για να διορθωθεί κάτι; Είχαμε καιρό να δούμε, ναι, αλλά τώρα ξεκινάει η… κυνηγετική περίοδος».

Όπως ανέφερε, «δεν περιμέναμε μόνο από την ΟΥΕΦΑ, φαίνεται πως είχαμε και άλλα παιχνίδια που είχαμε πρόβλημα. Περιμένουμε και άλλους φακέλους. Πληροφορίες που είχαμε από το εξωτερικό, μας λένε για ακόμα ένα παιχνίδι του Κυπέλλου με ομάδες της Β’ κατηγορίας πως είναι και αυτό χειραγωγημένο».

Όσον αφορά το red button, υπέδειξε πως «είναι ένα εργαλείο, όμως το θέμα είναι πως δεν αλλάζει τίποτα. Αν δεν αλλάξει ο τρόπος που αντιμετωπίζονται αυτές οι υποθέσεις, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι άλλο. Τα μόνα που επιβαρύνονται είναι τα σωματεία που καλούνται να υποβάλουν βαριά πρόστιμα. Οι κύριοι υπεύθυνοι που τα κανονίζουν αυτά, δεν παθαίνουν τίποτα. Εδώ η μεγαλύτερη υπόθεση που είχαν στοιχεία και αποκαλύφθηκε μέσω red button, έμεινε στο συρτάρι και δεν έγινε απολύτως τίποτα».

Σε σχέση με τον ρόλο του ΠΑΣΠ, υπέδειξε ότι «εμείς προσπαθούμε να βοηθήσουμε με την συλλογή στοιχείων και από εκεί και πέρα είναι η αστυνομία και οι φορείς που θα προχωρήσουν το θέμα. Όταν σου παίρνει δύο χρόνια για να αρχίσεις την εκδίκαση, έχουν φύγει από την Κύπρο οι εμπλεκόμενοι και άντε να τους βρεις».

Ως προς το κατά πόσον ήρθαν σε επικοινωνία με την ΚΟΠ, είπε πως «δεν έχουμε κάποια επικοινωνία πέρα των τυπικών. Για να υπάρχει επικοινωνία, θα πρέπει να υπάρχει διάλογος. Όταν δεν υπάρχει διάλογος και μέσα από αυτή τη συμπεριφορά, δεν μπορεί να υπάρξει κάτι άλλο. Εδώ παραβιάζεται η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Θα δούμε τι θα γίνει και με την υπόθεση του Ερμή. Αν θα τιμωρηθεί η ομάδα ή όχι. Η προκήρυξη προνοεί αυτό, αλλά μπορεί να αλλάξει. Ποιος εγγυάται πως θα τηρηθεί η προκήρυξη; Υπάρχουν κάποιοι κανονισμοί, αλλά δεν τηρούνται. Ισχύουν οι κανονισμοί για όλους ή όχι;».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας