Πέμπτη, 19 Μαΐου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πετεβίνος: Ποντάρετε χίλια ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο

  28/01/2022 10:37
Πετεβίνος: Ποντάρετε χίλια ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο

Πετεβίνος: Ποντάρετε χίλια ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο

  28/01/2022 10:37

Για την απόκτηση του Σαρφό από τον ΑΠΟΕΛ, τον αγώνα με τη Δόξα, αλλά και το ενδεχόμενο κατάκτησης του πρωταθλήματος, μίλησε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε ότι «κρίθηκε ανάγκη να προστεθεί μια επιλογή στον κεντρικό άξονα μετά τον τραυματισμό του Λουντέμο. Ήταν ένας παίκτης που ανέβαινε, ήταν καλό γρανάζι στην ομάδα και είναι λυπηρό που του συμβαίνει ένας τέτοιος τραυματισμός. Περιμένουμε να καταλήξουμε σήμερα ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην Κύπρο και θα μείνει τουλάχιστον για τρεις μήνες εκτός. Το σημείο στο μετατάρσιο είναι πολύ πολύπλοκο. Θα πρέπει να τελειώσει η επέμβαση και να δούμε την αποκατάστασή του. Ο Λουντέμο θα διαγραφεί από το ρόστερ και θα δούμε το καλοκαίρι τι θα συμβεί με τον ποδοσφαιριστή. Αν δεν συνέβαινε ο τραυματισμός του Λουντέμο, πιθανότατα δεν θα παίρναμε τον Σαρφό».

Για το ενδεχόμενο τέταρτης μεταγραφής, πρόσθεσε ότι «παραφιλολογία και ΑΠΟΕΛ στα μεταγραφικά παράθυρα είναι έννοιες συνυφασμένες. Αυτή τη στιγμή η απάντηση είναι όχι. Δεν έχουμε πρόθεση για τέταρτη μεταγραφή. Θα προκύψει μόνο σε δύο ενδεχόμενα. Το πρώτο είναι, χτύπα ξύλο, να προκύψει κάποιος σοβαρός τραυματισμός και το δεύτερο να προκύψει αποχώρηση ποδοσφαιριστή που αυτή τη στιγμή δεν έχουμε το οτιδήποτε».

Για τον αγώνα με τη Δόξα, είπε πως «αν δεν νικήσουμε θα μιλάμε για άλλα πράγματα. Τέτοιες αναμετρήσεις τις προσθέτεις, όσον αφορά τη θεωρία των μαθηματικών».

Αν αξίζει κανείς να ποντάρει… 300 ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Εγώ θα έλεγα ποντάρετε και χίλια ευρώ στον ΑΠΟΕΛ για τον τίτλο»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας