Το όνομα που προτείνει το ΑΚΕΛ για το γήπεδο της Λεμεσού-Ζητά απαντήσεις για το κόστος

Για το θέμα που προέκυψε με τη χωρητικότητα του νέου γηπέδου της Λεμεσού, τοποθετήθηκε η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λεμεσού.

Σε ανακοίνωση της αναφέρει πως μετά από αυτή την εξέλιξη εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για το πως ξαφνικά διαπιστώθηκε από 13.000 χιλιάδες θέσεις, όπως προβλέπονταν στην προσφορά και την κατακύρωση της, να φθάσει στις 9.500 χιλιάδες.

Διερωτώμενη η Επαρχιακή Επιτροπή του ΑΚΕΛ προσθέτει «Τι συνέβη και από την μια στιγμή στην άλλη να υπάρχει αυτή η διαφορά στη χωρητικότητα του έργου; Αν υπήρξαν οποιεσδήποτε αλλαγές ή διαφοροποιήσεις, ποιος αποφάσισε για την τελική;

Το έργο ξεκίνησε με κόστος 15 εκ. ευρώ, που περιλάμβανε 13000 χιλιάδες θέσεις, στοιχίζει στην πορεία 38 εκ. ευρώ, δηλαδή 23 εκ. ευρώ περισσότερα και δεν γνωρίζουμε τελικά πόσες θέσεις θα είναι!  Πάλι ο φορολογούμενος πολίτης καλείται να πληρώσει το λογαριασμό! Είναι σαφές ότι απουσιάζει η διαφάνεια και η τεκμηρίωση από τις απαντήσεις που δίνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάνε Προεδρικό Κίρζης, Σοφοκλέους και Λυσάνδρου-Σε ρόλο... VARίστα ο Αναστασιάδης

Την ίδια ώρα, τονίζουν πως «ζητούμε άμεσα πειστικές και τεκμηριωμένες απαντήσεις και όχι «ναι μεν αλλά».  Η χρηστή διοίκηση και η διαφάνεια πρέπει να επικρατήσουν!».

Παράλληλα η Επαρχιακή Επιτροπή ΑΚΕΛ Λεμεσού σε επιστολή της που έχει αποστείλει στον Πρόεδρο και τα Μέλη του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, «προτείνει όπως στον διάλογο που γίνεται σχετικά με την ονοματοδοσία του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου στο Κολόσσι, όπως συμπεριληφθεί η  ονομασία σε ''Ειρήνης και Φιλίας''.

Πρόκειται για έννοιες πανανθρώπινες και οικουμενικές, διαχρονικές που έχει ανάγκη ο τόπος και ενώνουν τους ανθρώπους. Αποτελεί μάλιστα μια πολύ καλή διεθνή προβολή για τη χώρα μας με δεδομένο ότι το Γήπεδο θα χρησιμοποιείται για διεθνούς αγώνες».

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε