ΒΙΝΤΕΟ: Τρομερή εξέλιξη στο Παπαδόπουλος-Δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Αντώνης Παπαδόπουλος για την Ανόρθωση, η οποία από το 54' του παιχνιδιού βρίσκεται μπροστά στο σκορ.   

Συγκεκριμένα, στο 48' η ομάδα της Αμμοχώστου έφερε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στα ίσα. Μετά από σέντρα του Χουσμπάουερ, ο Κορέα έκανε την κεφαλιά και σκόραρε.

Τρία λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια φάση με τον Χρυσοστόμου, ο οποίος από κοντινή απόσταση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση, η Κυρία πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον  Αμπαρτζουμιάν. Μετά από εξαιρετική μπαλιά του Κορέια, ο άσος της Ανόρθωσης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μολ και έκανε το 2-1.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Η αιφνιδιαστική επίθεση, το πράσινο για γκολ από VAR και… άγαλμα ο Τιμούρ

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης