Νέα τοποθέτηση από ΑΠΟΕΛ για την επίθεση και το συμβάν στον πάγκο με Ουάρντα

Για την επίθεση στο λεωφορείο της Ανόρθωσης, που σημειώθηκε με το πέρας της αναμέτρησης στο ΓΣΠ, αναφέρθηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε πως ο ΑΠΟΕΛ καταδίκασε την επίθεση και ξεκαθάρισε πως «δεν δεχόμαστε πως είμαστε ηθικοί αυτουργοί ενός τέτοιου συμβάντος».

Όπως είπε ο Νεκτάριος Πετεβίνος «υπήρξε μία ενδεχομένος δολοφονική επίθεση. Είναι πάρα πολύ επικίνδυνο αυτό που έγινε χθες με το λεωφορείο της Ανόρθωσης. Έχω βρεθεί πάρα πολλές φορές σε λεωφορείο με την αποστολή και αντιλαμβάνομαι πλήρως πόσο επικίνδυνο είναι. Τέτοια συμβάντα στο πολύ μακρινό παρελθόν συνέβαιναν. Τα τελευταία χρόνια αυτά τα συμβάντα, με επιθέσεις σε ποδοσφαιριστές και λεωφορεία, μειώθηκαν στο ελάχιστο. Πέρα από το πρόσφατο παράδειγμα που συνέβηκε στο Αντώνης Παπαδόπουλος που καταδίκασε η Ανόρθωση, δεν θυμάμαι άλλο συμβάν. Εμείς ως ΑΠΟΕΛ, χωρίς να γνωρίζουμε τι, που και ποιος, άμεσα το καταδικάσαμε. Όμως σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε πως είμαστε ηθικοί αυτουργοί ενός τέτοιου συμβάντος. Το αντίθετο, θα έπρεπε να κοιτάζουμε όλοι το δικό μας σπίτι για να αποφεύγουμε τέτοιες καταστάσεις. Χαιρόμαστε που είναι όλοι καλά».

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ μίλησε και για το βίντεο που αναρτήθηκε από τον σύλλογο της Λευκωσίας με τον Ουάρντα.

«Δυστυχώς, πριν από αρκετές αγωνιστικές που αγωνιστήκαμε ξανά με την Ανόρθωση, είπαμε κάποια πράγματα και προσπαθήσαμε να αποδείξουμε πως δεν είμαστε ελέφαντες. Και χθες, ο Ουάρντα, είχαμε σχεδόν ίδια συμπεριφορά, είχαμε συμβάν στον πάγκο και είδαμε ότι είδαμε στο βίντεο που αναρτήσαμε χθες το βράδυ. Αυτός ο πολύ καλός ποιοτικά ποδοσφαιριστής έχει έναν χαρακτήρα που δεν αξίζει σε κανένα ποδόσφαιρο σε καμία χώρα. Γι αυτό δεν έκανε την καριέρα που του αναλογεί. Αναμένουμε να δούμε την ίδια ευαισθησία που όποτε γίνεται μία τέτοια συμπεριφορά από ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, να συμβεί το ίδιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην αντεπίθεση ο ΑΠΟΕΛ, δημοσιεύει βίντεο με ύβρις του Ουάρντα-«Να τον χαίρεστε»

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα