Δριμεία επίθεση Μαχητών σε ΑΠΟΕΛ και Αστυνομία-«Βάλτε δικηγόρο στον μισθοφόρο με το "11"»

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσαν στον ΑΠΟΕΛ και στην Αστυνομία οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης  με αφορμή όσα συνέβησαν μετά τον αγώνα στο ΓΣΠ. 

Σε ανακοίνωσή τους οι Μαχητές αναφέρουν πως «μετά τον αγώνα της Πέμπτης και όσα ακολούθησαν θεωρήσαμε φρόνιμο να κάνουμε υπομονή κάποιες μέρες ώστε η τοποθέτηση μας να είναι μέσα από επιβεβαιωμένα γεγονότα αλλά και καθαρό μυαλό. Καταρχάς να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας για το διπλό και την πανάξια νίκη εντός αγωνιστικού χώρου. Ήταν απλά μια καθημερινή νίκη. Ακόμα και στις εξέδρες παρά την απουσία μας ο κόσμος έδωσε την ψυχή του χωρίς καμιά βοήθεια από κάποια οργανωμένη κατάσταση σε αντίθεση με απέναντι».

Σημειώνουν ακόμα ότι «όσον αφορά τα όσα ακολούθησαν, εμείς δεν θα μπούμε στην διαδικασία να αναλωθούμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φανατίζοντας οποιαδήποτε κατάσταση. Θα σταθούμε μόνο σε δυο σημεία που αξίζουν αναφοράς. Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι η αστυνομία αδυνατεί να κάνει την δουλειά της ακόμα και στην συνοδεία ΕΝΟΣ λεωφορείου της επίσημης αποστολής. Μην ψάχνουμε κάτι περισσότερο όταν έπρεπε να πράξει τα δέοντα για την ασφάλεια των φιλάθλων στις μαζικές τους μετακινήσεις. Σίγουρα η αστυνομία είναι ο πρώτος λόγος που κάποιοι επέλεξαν την εφαρμογή της κάρτας. Το "πετυχημένο" αυτό μέτρο της κάρτας οπαδού έχει μεταφέρει και οξύνει την βία εκτός γηπέδων, και αυτός είναι ο τρόπος να καλύψουν τις δικές τους αδυναμίες και παραλείψεις αφού ξεκάθαρα ποτέ δεν είχαν ασχοληθεί με την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων με σωστό πλάνο, πρόληψη και άτομα εκπαιδευμένα όπως βλέπουμε στο εξωτερικό».

Σε ότι αφορά στον ΑΠΟΕΛ λένε πως «έχουμε μάθει ότι «στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί». Αυτό πάει ξεκάθαρα στα υψηλά στρώματα της διοίκησης του αντιπάλου της περασμένης Πέμπτης αλλά και στους υπεύθυνους επικοινωνίας και τύπου. Δεν θέλετε να μπούμε στην διαδικασία να μιλήσουμε με παραδείγματα που για χρόνια τώρα πράξεις ποδοσφαιριστών σας πέρασαν στο ντούκου. Προς το παρών βάλτε δικηγόρο στον μισθοφόρο με το «11», αφού οπλίσατε και αυτού τα μυαλά του κατάλληλα. Από το καλοκαίρι όταν και οι 3 «φίλοι» επέλεξαν την μετακίνηση τους στην Λευκωσία ούτε τοποθετηθήκαμε ούτε καν μας ενδιαφέρει τι κάνουν. Προτιμούν και προτιμούμε να παραμείνει έτσι. Εξάλλου πριν το 2020 δεν τους ήξερε κανείς».

Υποδεικνύουν εξάλλου ότι «επανερχόμενοι στα δικά μας, το μήνυμα σε όσους απαρτίζουν το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ότι έχουν την απόλυτη στήριξη μας και να μην επηρεάζονται από κανένα και τίποτα. O κόσμος θα σταθεί ΑΣΠΙΔΑ προστασίας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ με κάθε κόστος όπως κάνει από την μέρα ίδρυσης της».

Καταλήγοντας, αναφέρουν πως «πιο μεγάλη πιθανότητα έχει να εντοπίσουμε εμείς ποιοι επιτεθήκαν στο λεωφορείο παρά η αστυνομία. Επιεικώς αστείο να μιλά το αποελ για την διαιτησία και να χρησιμοποιεί την λέξη κοροϊδία. Αυτοί που για μια δεκαετία κοροΐδευαν ολόκληρη την Κύπρο, παίρνοντας κάλπικα πρωταθλήματα. Είναι πραγματικά το λιγότερο ΝΤΡΟΠΗ».

Δειτε Επισης

Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε
ΑΕΖ και Απόλλωνας ρίχνουν την αυλαία της 13ης αγωνιστικής
Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου