Χείμαρρος ο Τιμούρ-«Έβριζαν τη μάνα, τη γυναίκα σου… Κιλίντζιροι, αηδιαστικοί»

Ξέσπασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Τιμούρ Κετσπάγια, αναφορικά με τις αποδοκιμασίες προς τον Αμρ Ουάρντα, στη διάρκεια της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ.   

«Έγινε ένα ανοιχτό παιχνίδι. Το 2-1 είναι ένα αποτέλεσμα που μας αφήνει την ευκαιρία στην έδρας μας να το ανατρέψουμε. Δυστυχώς όλο το γήπεδο 90 λεπτά έβριζε ένα ποδοσφαιριστή και δεν υπήρχε κάποιος να αντιδράσει να κάνει κάτι. Και εμάς έβριζαν και το είπαμε εκεί σε κάποιος ανθρώπους. Στην Αγγλία που έπαιζα εγώ δεν ήταν έτσι. Κάποιο αηδιαστικοί άνθρωποι, έβριζαν τη μάνα σου, τη γυναίκα στου, την οικογένεια σου. Όχι ακριβώς δεν υπάρχει κάποιος να πει κάτι, αλλά μπορεί να τους λένε να κάνουν αυτό. Να είναι αποστολή τους.

Σε ερώτηση εάν οι αποδοκιμασίες επηρέασαν τους ποδοσφαιριστές του ο Γεωργιανός τεχνικός είπε «δεν είπαν ότι επηρέασε. Αυτό όμως δεν είναι ηθικό. Κάποιος υπεύθυνος εδώ, ας έκανε μια ανακοίνωση. Κάτι, έστω τυπικό. Όχι ότι θα σταματούσαν αυτοί κιλίντζιροι. Αυτός ο χαρακτηρισμός τους αξίζει. Αυτοί που κάθονταν πίσω από τον πάγκο μας. Ο καθένας μπορεί να πει ότι φίλαθλοι δικαιούνται. Τι σημαίνει δικαιούνται; Εμάς τιμώρησαν το παίκτη μας, το χάσαμε. Αυτοί; Δεν γίνεται ο κάθε άχρηστος να ξεσπά στους άλλους. Το χειρότερο ότι δεν υπάρχει κάποιος να πει κάτι. Θα ήθελα να πω και κάποια άλλα πράγματα, αλλά δεν αξίζει με κάποιος ανθρώπους να ασχολείσαι…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές