Καθησυχαστικά τα νέα για την κατάσταση του Αντωνιάδη-Οι ευχές των ομάδων

Καλά στην υγεία του είναι ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, καθώς σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ανέκτησε τις αισθήσεις του και επικοινωνεί κανονικά. 

Με τη λήξη του αγώνα και την ενημέρωση της ομάδας της Αμμοχώστου, αρκετές ομάδες εύχονται ταχεία ανάρρωση στον διεθνή ποδοσφαιριστή. 

Σε ανάρτηση του ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει «ευχόμαστε περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Μάριο Αντωνιάδη. Η υγεία είναι πρώτα και πάνω από όλα».

«Ευχόμαστε στον Μάριο Αντωνιάδη ταχεία ανάρρωση και σιδερένιος πίσω στα γήπεδα», έγραψε σε ανάρτηση της η Ομόνοια

Επιπλέον, σε ανάρτηση του ο Απόλλωνας «εύχεται στον διεθνή ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης, Μάριο Αντωνιάδη, ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους».

Παράλληλα, η ΑΕΚ μέσω ανάρτησής της στέλνει τις ευχές της στον πρώην ποδοσφαιριστή της. «Περαστικά Μάριε! Να επιστρέψεις όσο πιο σύντομα γερός και δυνατός πίσω στα γήπεδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος ο Αντωνιάδης-Έφυγε με ασθενοφόρο

Υπενθυμίζεται ότι, στο 48' του αγώνα ο Κύπριος άσος μετά από χτύπημα στο κεφάλι,  σωριάστηκε στο έδαφος, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. 

Άμεσα ασθενοφόρο εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο του Στέλιος Κυριακίδης και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον διεθνή αμυντικό της Ανόρθωσης, όπου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

 
  

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία