Πέταξε την ΑΕΚ 4η και έβαλε φωτιά στη βαθμολογία ο ʼρης

Εκπληκτικός Άρης κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της ΑΕΚ και να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη που τον ανεβάζει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Πλέον, η ομάδα της Λεμεσού ανέβηκε στους 43 βαθμούς και μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή στους -6. Από την άλλη, η ομάδα της Λάρνακας έπεσε στην 4η θέση με 42.

Η βαθμολογία:

Η ταυτότητα του αγώνα:

Το πρώτο γκολ για την ομάδα της Λεμεσού, ήρθε από τον Σπόλιαριτς. Συγκεκριμένα, μετά από μπαλιά του Γιαγκό, ο Κύπριος άσος έπιασε τη γυριστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Λεάλ.

Στο 84' του αγώνα, ο Τζιαβέ έφυγε μόνος, πλάσαρε προ κενής εστίας όμως ο Μιλίσεβιτς απέκρουσε στην γραμμή. Ένα λεπτό αργότερα, η ΑΕΚ σκόραρε με σουτ του Γκασπάρ, καθώς η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίκτυα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε.

Ακολούθως, ο Άρης διαμαρτυρήθηκε για τη φάση με τον Τζιαβέ και μετά από έλεγχο του VAR, μέτρησε γκολ για την ομάδα της Λεμεσού, αφού έκρινε πως η μπάλα πέρασε τη γραμμή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Άλβες, Γιαγκό, Σίλντενφελντ, Μπρόρσον, Καζού (69′ Κβάσιουκ), Μπαμπίκα, Γιαπλόνσκι, Ντελμίρο, Μπογκνάρ (46′ Σπόλιαριτς), Μπράουν, Στεπίνσκι (76′ Ντζιαβέ).

ΑΕK (Νταβίδ Καταλά): Λεάλ, Ροσάλες, Μιλίτσεβιτς, Τόμοβιτς, Γκαρσία (75′ Παραδέρο), Φαράζ (75′ Ντάρμπισαϊρ), Λέντες, Εσπινόσα, Άλτμαν (82′ Γκιούρτσο), Τρισκόφσκι, Ρόμο.

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας