Της χαμογέλασε η τύχη και πλέον είναι στο χέρι της

Η Εθνική Κύπρου πέρασε αλώβητη από την Le Coq Arena, έχοντας την τύχη με το μέρος της, απέναντι στους Εσθονούς, οι οποίοι σκόραραν δύο φορές, αλλά τα γκολ τους ακυρώθηκαν ως οφσάιντ. 

Σίγουρα, στο ποδόσφαιρο για να πετύχει κάποιος τους στόχους του πρέπει να έχει με το μέρος του τον παράγοντα τύχη, αλλά πρέπει να αποδίδει και καλό ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο. Η Εθνική απέναντι στους Εσθονούς προσπάθησε πρώτα και κύρια να κρατήσει κλειστούς χώρους για να αποτρέψει την γηπεδούχο ομάδα από το να σκοράρει, κάτι που στην τελική πέτυχε. 

Παρόλα αυτά, στον επαναληπτικό του ΑΕΚ Αρένα, την ερχόμενη Τρίτη, η Κύπρος θα πρέπει να δείξει και τις επιθετικές της αρετές, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα, για να παραμείνει στην τρίτη κατηγορία του Nations League. Σε αντίθετη περίπτωση, θα πέσει στην τέταρτη και χαμηλότερη κατηγορία της διοργάνωσης, καταγράφοντας άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της. 

Βέβαια, οι Εσθονοί δεν είναι ομάδα που θα έρθει στην Κύπρο για να αμυνθεί και να κρατήσει το 0-0 ώστε να πάρει το παιχνίδι στην παράταση, αφού έχει τους παίκτες, αλλά και την ομάδα για να κτυπήσει το παιχνίδι. 

Σίγουρα, η Εθνική παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε με πιο σφριγηλή άμυνα και εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία, ωστόσο δείχνει ότι έχει πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι. Σίγουρα η Εθνική είχε την τεράστια ευκαιρία με τον Παπουλή για να σκοράρει, αλλά σημάδεψε το δοκάρι.

Απ' εκεί και πέρα όμως απείλησε ελάχιστα την εστία του Ιγκόνεν και μοιραία δεν βρήκε το δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα. Πλέον, όλα θα κριθούν την Τρίτη και με την στήριξη του κόσμου, η Εθνική μπορεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Εσθονίας και να εξασφαλίσει την παραμονή της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος