Παίζουν τελικό πριν τον... προημιτελικό της Τετάρτης Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ

H μεγάλη ώρα για Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έφθασε, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες για την τέταρτη αγωνιστική των play off, στο Αντώνης Παπαδόπουλος, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει αύριο για καμία από τις δύο ομάδες.

Ο ΑΠΟΕΛ, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση θέλει τη νίκη για να πλησιάσει στους δύο βαθμούς τον Απόλλωνα και να του προσθέσει πίεση ενόψει του δικού του αγώνα, ενώ από την άλλη η Ανόρθωση παίζει το τελευταίο της χαρτί για τη μάχη του τίτλου, αφού έχει ήδη μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Σίγουρα, οι δύο ομάδες γνωρίζουν ότι πρέπει να κερδίσουν, για να αποκτήσουν πέραν από βαθμολογικό πλεονέκτημα και ψυχολογικό ντοπάρισμα, ενόψει και του μεταξύ τους αγώνα για το κύπελλο, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, που έσπασε το ρόδι στον πρώτο αγώνα κυπέλλου απέναντι στην Ανόρθωση, οδηγώντας την ομάδα του στην πρώτη της νίκη έπειτα από τρία χρόνια απέναντι στους κυανόλευκους, θέλει να επαναλάβει το ίδιο και για το πρωτάθλημα.

Η διακοπή των δύο εβδομάδων έδωσε στον Κύπριο τεχνικό την ευκαιρία να δώσει κάποια ρεπό στους ποδοσφαιριστές του που δεν ταξίδεψαν με τις Εθνικές τους ομάδες, ενώ παράλληλα είδε με ευχαρίστηση αρκετούς τραυματίες να ξεπερνούν τα προβλήματά τους και να επιστρέφουν στις προπονήσεις.

Παρόλα αυτά, ο Κύπριος τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μάγκλιτσα (κάρτες) και Ντε Βινσέντι (τραυματίας), ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα βρίσκονται στην αποστολή.

Το ίδιο ισχύει και για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος είδε με ανακούφιση τους διεθνείς της Ανόρθωσης να επιστρέφουν χωρίς να κουβαλούν κάποιο τραυματισμό, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος  αντιμετώπιζε ίωση. Απ’ εκεί και πέρα εκτός θα είναι οι τραυματίες Μιχάλης Ιωάννου και Μάριος Αντωνιάδης.

Σε ότι αφορά στην προπώληση, όπως όλα δείχνουν το Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι κατάμεστο, αφού ο ΑΠΟΕΛ εξάντλησε τα 650 εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του, ενώ η Ανόρθωση υπολογίζει ότι θα έχει στο πλευρό της περίπου έξι χιλιάδες φίλους της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»