Ξέσπασε στο ημίχρονο ο Τορναρίτης-Επίθεση σε Κούμα και Βασίλη

Ξέσπασε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Εθνικό στο Δασάκι ο Χριστόφορος Τορναρίτης, με αφορμή το γκολ των γηπεδούχων λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

O γενικός αρχηγός της ομάδας της Λευκωσίας με έντονο τρόπο εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου και το πέναλτι που δόθηκε στην ομάδα της Άχνας. 

Όπως έγραψε ο Χριστόφορος Τορναρίτης «όλη η βρωμιά στην ταφόπλακα του Κυπριακού ποδοσφαίρου με του ίδιους Πρωταγωνιστές Γιώργος Κούμας καλά κρυμμένος και πίσω τα εκτελεστικά του όργανα Βασίλης Δημητρίου.

Ακόμη ένα πλήγμα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο εκτελείτε αυτή την στιγμή στην Άχνα. Η Επιτροπή Δεοντολογίας παρακολουθεί όπως και τα όργανα της τάξης να ξεφτιλίζουν το ποδόσφαιρο και την ιστορία ενός ένδοξου Σωματείου που ακούει στο όνομα Ολυμπιακός. Ντροπή Βρωμιά και Δυσωδία...»  

Δειτε Επισης

Αφρικανικό δημοσίευμα συνδέει τον Παναθηναϊκό με 17χρονο Μαροκινό τερματοφύλακα
Ποστέκογλου: «Δυστυχώς θα πρέπει να με ανεχτούν για λίγο ακόμα»
Πότε και πού θα γίνει ο φετινός τελικός του Europa League
Αγκαλιά με την απευθείας πρόκριση στη League Phase του Champions League ο Ολυμπιακός
Ροντέο στην Ρώμη και στα πέναλτι η Μπόντο Γκλιμτ την πρόκριση
Με αγγαρεία η Τσέλσι στους «4», ανατροπή και η Τζουγκάρντεν
Τα ζευγάρια των ημιτελικών σε Europa και Conference League
Η Ρεάλ οδηγείται προς «διαζύγιο» με τον Αντσελότι μετά τον τελικό του Copa del Rey
Η Φούλαμ έχει στα σκαριά πρόταση 14 εκατομμυρίων για τον Βαγιαννίδη
H Jeep επιστρέφει στην κεντρική χορηγία της Γιουβέντους με deal 25 εκατομμυρίων ετησίως