Η ευχή Χαμπουλά σε Αρτυματά που δείχνει happy end στο κεφάλαιο ανανέωση

Τον Κωστάκη Αρτυματά τίμησε η Ανόρθωση το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, καθώς ο αρχηγός της Κυρίας έφτασε τις 100 συμμετοχές με την ομάδα της Αμμοχώστου.

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλάς, ευχήθηκε μάλιστα στον διεθνή μέσο να τις διπλασιάσει, ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο πρέπει η προσφυγική ομάδα και ο Κύπριος άσος να δώσουν τα χέρια και να ανανεωθεί το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Αρτυματά ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο και ως εκ τούτου πρόκειται για ένα σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα της Αμμοχώστου, το οποίο για την ώρα παραμένει ανοικτό.

Παράλληλα, είναι γεγονός πως ο αρχηγός της Ανόρθωσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ο «παίκτης του Τιμούρ», αφού ο Γεωργιανός προπονητής ήταν ο αυτός πίστεψε εξ αρχής στον Κωστάκη.

Συγκεκριμένα, το 2015 ο Κετσπάγια ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ και ακολούθως κατά τη θητεία του στον Αρχάγγελο, έδωσε ευκαιρίες στον ποδοσφαιριστή.

Ακολούθως, το καλοκαίρι του 2019 ο διεθνής άσος πήρε μεταγραφή για την Ανόρθωση και σήμερα, τρία χρόνια μετά, αποτελεί τον πιο σημαντικό ποδοσφαιριστή στο οπλοστάσιο του Κετσπάγια, αφού είναι και ο αρχηγός της ομάδας.

«Κάθε πράγμα στην ώρα του, όταν έρθει η στιγμή θα το δούμε και εύχομαι να εξελιχθεί όμορφα», ήταν η απάντηση του Αρτυματά σε ερώτηση για το τι γίνεται με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Με τα λεγόμενα του ο διεθνής άσος δείχνει ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα της Αμμοχώστου, ενώ την ίδια ώρα η ευχή του Χαμπουλλά δείχνει πως και την πλευρά της Κυρία υπάρχει θέληση.

Τώρα μένει να δούμε, εάν οι δύο πλευρές τα βρουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ή αν η φετινή χρονιά του Αρτυματά στην Ανόρθωση, θα είναι και η τελευταία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το μήνυμα του εκατοστάρη Αρτυματά και το ευχαριστώ στον Κετσπάγια

Δειτε Επισης

Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»