Δεν χάνει, αλλά ούτε... κερδίζει ο Απόλλωνας

Για έκτο σερί παιχνίδι ο Απόλλωνας παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας, ενώ στα πλέι οφ εξήλθε ισόπαλος με τις τέσσερις ομάδες που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής. 

Παρόλα αυτά η ομάδα της Λεμεσού στο τέταρτο παιχνίδι της δεύτερης φάσης παραμένει αήττητη και την ίδια ώρα καταφέρνει να διατηρεί την απόσταση από της από τις υπόλοιπες ομάδες που ακολουθούν.

Στο λεμεσιανό ντέρμπι δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, αφού η πίεση που ασκούσε ο Άρης, είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να δημιουργήσει παιχνίδι από τα πίσω.

Στη συνέχεια αφού έμεινε πίσω στο σκορ κατάφερε να απαντήσει άμεσα και να ανεβάσει ρυθμούς. Στην επανάληψη ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή και έδειχνε να το ήθελε παραπάνω, ωστόσο δεν μπόρεσε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και πήρε τον βαθμό.  

Όπως δήλωσε ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ το αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη ήταν δίκαιο και πως αυτό που κρατά είναι το δεύτερο ημίχρονο, αφού στο πρώτο δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του.

Από εκεί και πέρα, μπορεί ο Απόλλωνας να μη κερδίζει εδώ και έξι αγώνες, ωστόσο έχει ηττηθεί και εξακολουθεί να διατηρείται στην πρώτη θέση, κρατώντας μάλιστα σε απόσταση τους υπόλοιπους.

Οι γαλάζιοι μετρούν τέσσερις ισοπαλίες απέναντι σε Πάφο, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Άρη και πλέον καλούνται την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην ΑΕΚ να κερδίσουν και να πάρουν το πρώτο τους τρίποντο στα πλέι οφ.

Επιπλέον, έχουν μείνει ακόμη έξι στροφές για το τέλος του πρωταθλήματος και η μάχη αναμένεται να κρατήσει μέχρι τέλους, ωστόσο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ο Απόλλωνας έδειξε ότι και θέλει και μπορεί να μείνει στην κορυφή μέχρι το τέλος.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»
Ο απολογισμός των κυπριακών ομάδων στην Ευρώπη και το πρόγραμμα των επαναληπτικών
Άντεξε στη Σλοβενία και παίζει στην Αρένα τα ρέστα της για πρόκριση η ΑΕΚ
Έκανε τα εύκολα δύσκολα αλλά κέρδισε την Πούσκας Ακαντέμια ο Άρης