Φοβερές καταγγελίες Τορναρίτη για κουμπαράτα στην ΚΟΠ

Σε νέες φοβερές καταγγελίες προβαίνει ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης, για τον πρόεδρο της ΚΟΠ  Γιώργο Κούμα, κάνοντας λόγο για κουμπαράτα.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Τορναρίτης αναφέρει «αγαπητοί φίλοι, μετά τον κάθε Σωτηρίου - Βασίλη - και τους άλλους γνωστούς οι ομάδες αντιδράνε, μιλάνε!»

Σημειώνει ότι «το αποτέλεσμα της αντίδρασης είναι να γεμίζουν τα ταμεία της ΚΟΠ με προστίματα. Σαν Ολυμπιακός έχουμε πληρώσει πέραν των 100,000 ευρώ. Τα λεφτά αυτά διαμοιράζονται σε π..... σχέσεις - συμφέροντα και κουμπαρατα του Προέδρου της ΚΟΠ Γεώργο Κούμα».

Όπως τονίζει «για παράδειγμα οι αγώνες Εθνικών ομάδων κάτω τον 18 διεξάγονται στο γήπεδο της Άχνας με εισοδήματα χιλιάδων ευρώ. Όλα τα εισιτήρια για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων εκδίδονται από το γραφείο του ......... της Άχνας …»

Επισημαίνει ότι «παχουλοί μισθοί σε προπονητές - προσκείμενους - επιτρόπους - τις Φιλιππινέζες του Προέδρου επιτροπής διαιτησίας η οποία τυγχάνει να είναι........... που αμείβεται αδρά και αλλά πολλά. Θα πρέπει άμεσα να εισέλθει ελεγκτικός οίκος στα γραφεία της ΚΟΠ».

Καταλήγοντας σημειώνει «δημόσιο χρήμα - κόποι και μόχθοι των ομάδων όλα εξανεμίζονται σύμφωνα με τα συμφέροντα και της ορέξεις του Βασίλιά… Και η πολιτεία παρακολουθεί και αυτό είναι και το ποιο τραγικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας
Σε τρείς μήνες αναμένεται το πόρισμα για Ομόνοια 29Μ–ΑΕΛ και Καρμιώτισσα–Ανόρθωση
Σαρφό: Νιώθω περήφανος κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ
Βολές ΠΑΣΠ για τις μεταγραφές παιδιών-«Σκανδαλώδης και απαράδεκτη απόφαση»