Κλείδωσε την κάθοδο ξένων διαιτητών ο Μάζιτς-Τι ισχύει με τους «κομμένους»

Έγινε σήμερα συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλοραντ Μάζιτς.

Στο πλαίσιο της συνάντησης,  έγινε ενημέρωση από το κ. Μάζιτς προς τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής και δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις αναφορικά με τη μη χρησιμοποίηση κάποιων διαιτητών σε αγώνες Α’ και Β’ Κατηγορίας.

Οι οποιεσδήποτε αξιολογήσεις έγιναν, θα ισχύουν μέχρι το τέλος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου, οπόταν και θα γίνει εκ νέου αξιολόγηση.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής διαιτησία ενημέρωσε περαιτέρω ότι , μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής περιόδου θα χρησιμοποιήσει ξένους διαιτητές σε αγώνες Πρωταθλήματος Cyta και Κυπέλλου Coca – Cola τόσο στο γήπεδο όσο και στο VAR.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας