To τρελό σενάριο με πέντε ομάδες να έχουν απόσταση ενός βαθμού

Ένα τρελό σενάριο που θα βάλει ακόμα μεγαλύτερη φωτιά στο πρωτάθλημα, μπορεί να συμβεί την επόμενη αγωνιστική, η οποία για πολλούς είναι εξαιρετικά σημαντική ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και της μάχης του τίτλου.

Αυτή τη στιγμή, με βάση τη βαθμολογία, ο Απόλλων είναι πρώτος με 51 βαθμούς και ακολουθεί ο ΑΠΟΕΛ με 50. Στην τρίτη θέση είναι η ΑΕΚ με 46 και ακολουθούν Άρης με 45 και Ανόρθωση με 44, ενώ η Πάφος βρίσκεται στην έκτη θέση με 42.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο Απόλλωνας ταξιδεύει στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αναμετρηθεί με την Ανόρθωση, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί στο ΓΣΠ την ΑΕΚ και η Πάφος τον Άρη, στο Στέλιος Κυριακίδης.

Ενόψει των αγώνων και των αποτελεσμάτων τους, μπορεί να δημιουργηθούν συνθήκες, ώστε οι πρώτες πέντε ομάδες να χωρίζονται από ένα βαθμό, η μία από την άλλη.

Για να συμβεί αυτό, πρέπει ο Απόλλωνας να χάσει από την Ανόρθωση και η ΑΕΚ να κερδίσει τον ΑΠΟΕΛ, όπως και ο Άρης την Πάφο.

Σε μια τέτοια περίπτωση ο Απόλλωνας θα παραμείνει πρώτος με 51 βαθμούς, ο ΑΠΟΕΛ δεύτερος με 50, με την ΑΕΚ να τον πλησιάζει στον πόντο, αφού θα φθάσει στους 49. Στην τέταρτη θέση θα ανέβει ο Άρης με 48 και Πέμπτη θα παραμείνει η Ανόρθωση με 47, ωστόσο θα μειώσει τη διαφορά της από τους πρωτοπόρους.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, οι εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον και θα προσφέρουν στο φίλαθλο κοινό την ευκαιρία να παρακολουθήσει το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που διεξήχθη ποτέ στην Κύπρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies