Πώς απαντά ο Τιμούρ σε ενδεχόμενη συνεργασία με τον Λάρκου

Για τα δημοσιεύματα αναφορικά με το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για απόκτηση του Νεόφυτου Λάρκου, στο πόστο του αθλητικού διευθυντή, κλήθηκε να απαντήσει ο Τιμούρ Κετσπάγια.

«Δεν ξέρω εγώ. Άκουσε και εγώ όπως και εσείς. Δεν πρέπει να λέμε τώρα ποιοι θα έρθουν. Εγώ δεν αποφασίζω. Εγώ είμαι προπονητής. Όποιος και να έρθει, τη θέση τη δική μου τη ξέρουν. Όποιος παίκτης και αν έρθει θα έρθει με τη συγκατάθεση τη δική μου. Νομίζω δεν έχουμε πρόβλημα να διαλέγουμε τους παίκτες».

Αρχικά είχε δηλώσει για το παιχνίδι «σίγουρα δεν είναι αποτέλεσμα που θα το περιμέναμε. Σαν προπονητής αναλαμβάνω την ευθύνη, η ευθύνη βαραίνει εμένα. Σίγουρα, η Ομόνοια ήταν καλύτερη από εμάς. Σε όλο το παιχνίδι δικαιούμασταν να βάλουμε ένα γκολ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε εκεί και να κυνηγήσουμε. Έχουμε άλλα 90 λεπτά. Θα προσπαθήσουμε αν διεκδικήσουμε το παιχνίδι εκεί, όσο δύσκολο και αν είναι. Το λυπηρό είναι ότι, μετά από χρόνια γεμίσαμε το γήπεδο και δεν μπόρεσε ο κόσμος να χαρεί το παιχνίδι. Γιατί όχι, αφού κερδίσαμε το παιχνίδι στον πρώτο γύρο, γιατί όχι τώρα;».

Παράλληλα, σε ερώτηση για τις αλλαγές, χωρίς επιθετικό αλλά και την επιλογή Εσκοβάλ ο Γεωργιανός τεχνικός είπε ότι «δεν είχαμε, αλλά βρήκαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα γκολ. Δεν πιστεύω ότι τόσο πολύ ήταν η τακτική οι παίκτες. Απλώς σε τέτοια παιχνίδια, χρειάζεσαι παίκτες προσωπικότητες. Ότι και να πούμε τώρα είναι αργά. Χάσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε ημιτελικό, αλλά έχουμε άλλο ενενηντάλεπτο. Ήταν αναγκαστική η επιλογή του Εσκοβάλ. Δεν είναι μόνο Εσκοβάλ, άλλοι παίκτες παίζουν τόσα χρόνια. Αμυντικά ήμασταν πολύ κακοί. Μπορεί να είμαστε στην 5η θέση, αλλά έχουμε την καλύτερη επίθεση. Δεν πιστεύω ότι είναι πρόβλημα το ότι παίξαμε χωρίς επιθετικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού