Απασφάλισαν οι Πορτοκαλί κατά Θύρας 9-Καταγγέλλουν στημένο της Ομόνοιας 29Μ

Ριπή κατά της ανακοίνωσης της Θύρας 9 άνοιξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι εξαπολύουν επίθεση στους οπαδούς της Ομόνοιας 29 Μαΐου, για τους λόγους που επέστρεψαν στα γήπεδα, τους εμπλέκουν σε στημένο αγώνα της ομάδας τους, αλλά και αναφέρονται στον διαχωρισμό τους από την Ομόνοια. 

Στην ανακοίνωσή τους, οι Πορτοκαλί αναφέρουν αρχικά «προς ασπόνδυλους αιτητές σημασίας, οι οποίοι προχθές πανηγύριζαν επειδή αναφερθήκαμε σε αυτούς με δύο προτάσεις σε ένα υστερόγραφο μετά από ολόκληρη δική τους ανακοίνωση. Έχουμε να πούμε πως θα προσπαθήσουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που σας βγάζουμε από την αφάνεια δεν πα να γράψετε βιβλίο και να το κάνετε τριλογία. Aρχικά, αν νομίζετε πως θα κάτσουμε να απαντάμε ένα ένα τα ερωτήματα σας, είστε γελασμένοι. Το παιχνίδι των ερωταπαντήσεων να το παίξετε σε καμιά τηλεοπτική εκπομπή από αυτές που συνηθίζετε να παρευρίσκεστε».

Σημειώνουν ότι «ξεκινώντας, είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που δώσαμε με κινήσεις ουσίας, χωρίς φανφάρες και ανακοινώσεις για την κάθε συνάντηση και κίνηση μας. Ήρθαμε σε σύγκρουση με την πηγή του προβλήματος από την αρχή και με τον μόνο που μπορούσε να αλλάξει κάτι, το κυβερνών κόμμα. Με συνέπεια να έχουμε το μεγαλύτερο συλλογικό και προσωπικό κόστος από όλους. Διαδραματίζαμε καθοριστικό ρόλο κάθε φορά για να έρθει στην επιφάνεια το θέμα της κάρτας (βλ. καλοκαίρι του ’19 κ.α), αλλά και στις τροποποιήσεις οι οποίες έχουν τροχοδρομηθεί για ψήφιση στην βουλή πρόσφατα. Ποτέ δεν μας ένοιαξε ούτε να τα διαφημίσουμε, ούτε να τα καπηλευτούμε για το θεαθήναι, μας ενδιέφερε αποκλειστικά η ουσία. Αυτοί που πρέπει και μας νοιάζει να τα ξέρουν, τα ξέρουν. Το ακριβώς αντίθετο από εσάς δηλαδή, πριμαντόνες των ΜΜΕ, οι οποίοι μόλις καταλάβατε ότι όλα αυτά προέρχονταν από κυρίως κινήσεις δικές μας και είχαν πάρει τον δρόμο τους, τρέχατε να δείξετε ότι κάνετε συναντήσεις διαφημίζοντας την κάθε συνάντηση μέρα παρά μέρα, με μοναδικό στόχο αυτό που σας νοιάζει περισσότερο από όλα, το θεαθήναι».

Μας λέτε, συνεχίζουν οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, «για θυσίες και ότι επιστρέφουμε για το πρωτάθλημα. Λέτε για θυσίες, λες και ήμασταν ποτέ στην ίδια εξίσωση. Το 2018-2019 πήραμε ξανά το πρωτάθλημα και ήμασταν έξω από το γήπεδο κοντά στις 3 χιλιάδες κόσμος. Κρατήσαμε για χρόνια το 60% ΟΛΟΥ του κόσμου του ΑΠΟΕΛ έξω από το γήπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα, που ήταν και η ουσία του αγώνα. Αποδεδειγμένα και με στοιχεία. Στερήσαμε από την ομάδα την παρουσία μας και δεν επιτρέψαμε να γεμίσει το νότιο πέταλο, επειδή τότε ο αγώνας βρισκόταν σε εξέλιξη και η αποχή ενίσχυε τον αγώνα αυτό. Θυσιάσαμε όλα αυτά που εσείς και ΝΑ ΘΕΛΑΤΕ δεν μπορούσατε να θυσιάσετε. Μια ομάδα πετυχημένη με συνεχόμενα πρωταθλήματα, παιχνίδια-φωτιά στο champions league όπως με τον Άγιαξ, παιχνίδια ομίλων και τη φάση των 32 στο Europa league. Μετά και λόγω της απουσίας μας, είδαμε την ομάδα μας να πέφτει στα χαμηλά, να χάνει πρωταθλήματα, να παίζει εντός Κύπρου και πολλές ομάδες να βγάζουν τα κόμπλεξ κατωτερότητας τους πάνω της, εκμεταλλευόμενοι την απουσία μας».

Επισημαίνουν ακόμα πως «και έχουμε εσάς να μας λέτε ότι θυσιάσατε τα κλειστά στο φούτσαλ, που έτσι και αλλιώς πριν την κάρτα τα είχατε ακουστά 1-2 φορές τον χρόνο (συνεχίζουμε να γελάμε ακόμη πιο δυνατά ειδικά με τις φωτογραφίες από τα κλειστά στην ανακοίνωση και τις αναφορές σας). ΄Η δήθεν ότι κάνατε αγώνα με πορείες (150 μονοστέφανοι όλοι μαζί), όταν εμείς κατεβάζαμε έξω από το γήπεδο χιλιάδες. Μέχρι που η ίδια η αστυνομία βλέποντας την δυναμική μας εκτός γηπέδου, αποφάσισε πρωτοφανή μέτρα για να μην ξαναπάμε έξω από το ΓΣΠ. Κάναμε επίσης την μεγαλύτερη πορεία που έγινε κατά της κάρτας μαζί με τους αρχηγούς της ομάδας και την διοίκηση έξω από τη βουλή. Το πιο εξωφρενικό όμως είναι ότι μιλάτε εσείς για θυσίες στον αγώνα αυτό ρε τσάμπα μάγκες, την ίδια ώρα που εσείς πάτε γήπεδο! Μας θυμίζετε τους παππούδες σας που στην θεωρία πολεμούσαν την αποικιοκρατία και τον ιμπεριαλισμό, αλλά όταν ο αγώνας αυτός έγινε ένοπλος έκαναν τις πάπιες, και συνεργάστηκαν ακόμη με τους κατακτητές. Άξιοι απόγονοι λοιπόν».

Τονίζει ακόμα πως «οσον αφορά τους λόγους επιστροφής μας, τους αναλύσαμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ και δεν θα επανέλθουμε. Εμείς δεν επιστρέψαμε, επειδή η ομάδα πήγαινε καλά ή είχαμε κάποια εξασφαλισμένη επιτυχία, ήμασταν στο -6 μετά από τεσσάρα εις βάρος μας σε ντέρμπι στο πρωτάθλημα και μετά από 4 μέρες είχαμε αποκλεισμό στο κύπελλο, όπου συνέβη το αμίμητο με τις 4 κόκκινες. Επιστρέψαμε για να προστατέψουμε την ΙΔΕΑ μας και τον κόσμο της, όταν η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και δεν έχουμε να δώσουμε λογαριασμό σε κανένα».

Υποδεικνύουν εξάλλου ότι «όσο για το πανό με το οποίο κάνατε τους μετά Χριστόν προφήτες ρε γελοίοι, εμείς οι ίδιοι σε συνάντηση που ήσασταν και εσείς παρόντες, σας είπαμε τις απόψεις μας και σας αριθμήσαμε τρία σενάρια για το τι θα έπρεπε να κάνουμε με το θέμα της κάρτας. Ένα από σενάρια ήταν και η επιστροφή. Μετά από αυτήν την συνάντηση, τρομοκρατηθήκατε. Τρομοκρατηθήκατε στην οποιαδήποτε ιδέα της επιστροφής των οργανωμένων οπαδών στα γήπεδα. Θα γουστάρατε πολύ να συνεχιστούν οι αποχές, να αποδυναμώνονται όλοι οι συνδέσμοι με εσάς να έχετε μηδενικό κόστος. Εδώ να θυμίσουμε τι λέγατε εσείς στην Έκτακτη γενική συνέλευση της θύρας 9 τον Μάιο του ’18 πρίν την ίδρυση νέας ομάδας όπου είπατε κατά λέξη "Πρέπει να κάνουμε νέα ομάδα γιατί η αποχή απλώς από τα γήπεδο θα μας κλείσει σαν Θύρα 9", υπάρχουν ολόκληρες οι δηλώσεις στο διαδίκτυο, όμως οι υπόλοιποι να κάνουμε αποχή εσαεί! Μην μας κρίνουν οι οπαδοπατέρες»!

Σημειώνουν ακόμα «και επειδή το ψέμα και η μαύρη προπαγάνδα κυλάει στο αίμα σας, δεν διστάσατε να αραδιάσετε και άκουσον άκουσον πως ο Ιωνάς ήταν δικηγόρος μας! Ο Υπουργός Δικαιοσύνης που έδωσε εντολή να συλληφθούν μέσα σε μία νύχτα περισσότεροι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ από όσους δικούς σας έχουν συλληφθεί συνολικά τα τελευταία 20 χρόνια! Για άλλους έρχονταν οι εντολές από τα κομματικά γραφεία (που τόσο πολεμάτε) και το αρχηγείο αστυνομίας να βγαίνουν χειροπέδες επιτόπου, τσεγκεβάρες της κακιάς ώρας».

Αναφέρουν επίσης ότι, «δε χρειάζεται να πούμε περαιτέρω για το τι ειπώθηκε στην συνάντηση ή στις συναντήσεις. Εμείς φοράμε παντελόνια και δεν μας αρέσει «να κρατάμε τη κουτάλα και να ανακατεύουμε». Βλέπουμε όμως εσάς, όντας όχι έξυπνοι, αλλά κουτοπόνηροι, να προσπαθείτε μανιωδώς να παρακαλείτε άλλους οπαδούς για ένα κοινό μέτωπο εναντίον μας, νομίζοντας ότι έτσι θα μας πλήξετε. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι εμείς μάθαμε να περπατάμε μόνοι μας, να πολεμάμε για αυτά τα 5 γράμματα και μόνο. Δεν μας ενδιέφερε ποτέ ούτε να γίνουμε αρεστοί, ούτε η εικόνα μας να γίνει αποδεκτή σε κανένα. Πράγματα για τα οποία εσείς ψοφάτε».

Όσο για το υπάλληλοι, σημειώνουν «που προσπαθείτε να μας φορτώσετε, προκύπτει ξεκάθαρα απο κόμπλεξ κατωτερότητας και ζήλιας, επειδή εμείς καταφέρνουμε διαχρονικά αυτά που δεν μπορούσατε να κάνετε ποτέ εσείς ρε ορφανά του σεραφείμ, να κινούμε τα νήματα στην ομάδα μας προς το καλό της ομάδας, του κόσμου και του συνδέσμου. Αλλάζοντας διοικήσεις, σταματώντας μεταγραφές, επεμβαίνοντας σε διαδικασίες που ούτε καν μπορείτε να φανταστείτε.. Εσάς ρε καημένοι δεν σας υπολόγιζε ποτέ κανείς, ξεκινώντας από την πρώην ομάδα σας. Αλλά είπαμε, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».

Καταλήγοντας, οι Πορτοκαλί λένε, «μας λέτε οπαδούς της ντροπής αλλά για εμάς ντροπή θα ήταν όταν στην ομάδα που λέμε οτι πεθαίνουμε για αυτή, να αναλάμβανε κάποιος που διαφωνούσαμε ιδεολογικά ή που θα πιστεύαμε ότι θα την καταστρέψει και ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΝΑ ΦΕΥΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. Στην μάχη της ζωής σας σηκωθήκατε και φύγατε προδίδοντας και την ομάδα σας και τον κόσμο της. Όμως ναι, την αδυναμία σας την ονομάσατε επανάσταση, την κλανιά την ονομάσατε μαγκιά και φύγατε για λόγους ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ. Εστιάζουμε στο σημείο αυτό, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ. Φανταζόμαστε για τους ίδιους ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΥΣ λόγους τρωγοπίννετε με τον Καραβίδα, κλείνοντας συμφωνίες! Πραγματικά δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νούς ότι σηκωθήκατε και φύγατε απο την ομάδα σας με πρόφαση ιδεολογικούς λόγους και τώρα συνεργάζεστε με τον Καραβίδα! Αυτούς που χρόνια κατηγορούσατε, ως βρωμιά του συστήματος. Δεν ξέρουμε αν με αυτά που κάνετε θεωρείτε ότι είστε οι τελευταίοι των ρομαντικών, θεωρούμε όμως σίγουρα αυτούς τους λίγους που έμειναν να σας ακολουθούν τους τελευταίους των ηλιθίων. Είστε ικανοί να γυρίσετε πίσω στην ομόνοια α ΄με σκυφτά κεφάλια και να το παρουσιάσετε ως νίκη του λαού ρε εσείς. Που κάτι μας λέει θα το κάνετε. Τόση αναίδεια, ψέμα και προπαγάνδα κυλάει στο αίμα σας. Ψευτοεπαναστάτες της μπακκίρας. Και μιας και συναφέραμε τις μπακκίρες, μπορείτε να πείτε αν θέλετε στον κόσμο σας για το παιχνίδι σας στην Λευκωσία πριν απο περίπου ενα χρόνο όπου είχατε απόδοση ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΤΕ 1.07 και κάποιοι μετά Χριστόν προφήτες(οι ίδιοι προφήτες που σήκωσαν το πανί φαίνεται) ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΗΤΤΑ και στοιχημάτισατε στην ήττα της ομάδας σας η οποία πλήρωνε κοντά στα 20 προς 1! Μέχρι και σε αυτιά δικών μας έφτασε η πληροφορία από πρίν και πληρώθηκαν! Σας είπαμε ξέρουμε πολλά.. έχουμε και άλλα, όμως δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, μην ξυπνήσουν εντελώς οι κοιμισμένοι που σας πιστεύουν και ακολουθούν».

Δειτε Επισης

«Δυστυχώς η εσωστρέφεια είναι σε τέτοιο βαθμό, που δεν επέτρεψε να κάνουμε αυτά που θέλαμε»
Η αντίδραση του Απόλλωνα μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο και το μέλλον του Ματσίν
Νικόλας Χριστοφίδης: O 15χρονος με τη μεγαλύτερη «ακρίβεια πάσας» Ανώτατης Κ15 (Vid & Stats)
ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ