«Κάναμε ό,τι μπορούσαμε ως διοίκηση, η μπάλα στα πόδια των παικτών...»

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αλλά και τα αγωνιστικά νέα της ομάδας της Λεμεσού, μίλησε σε δηλώσεις του ΣΠΟΡ FM o Φάνος Κιννής.  

Όπως είπε ο αντιπρόεδρος της ομάδας της Λεμεσού, «έχει φτάσει η ώρα να πάρουμε ένα τρίποντο, να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο. Η διακοπή μας έκανε καλό, δουλέψαμε πολύ σε όλους τους τομείς. Μια νίκη αλλάζει τα δεδομένα, και ψυχολογικά και βαθμολογικά. Μετά την ήττα από την Πάφο μεσολάβησαν πολλά, έγιναν πολλές συζητήσεις ανάμεσα σε όλους όσοι είναι στο Κολόσσι, διοίκηση, ποδοσφαιριστές και προπονητικό τιμ. Η μπάλα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών, ότι μπορούσαμε να κάνουμε από πλευράς διοίκησης το κάναμε. Θεωρούμε ότι έχουν πεισμώσει περισσότερο και ευελπιστούμε ότι θα παρουσιάσουν καλό πρόσωπο. Κάναμε διάφορα που θεωρήσαμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά νέα του Απόλλωνας ανέφερε ότι «Μαυρίας, Ζράντι, Μαλεκκίδης και Κατελάρης θα είναι εκτός. Ο Ογκέντα έχει ανεβάσει ρυθμούς, θα περιμένουμε την τελευταία προπόνηση».

Στη συνέχεια πρόσθεσε για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ ότι «αν υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων ίσως και να κρίνει τον τίτλο, αλλά δεν το σκεφτόμαστε. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θα παίζουμε στη Λεμεσό, σε ένα κατάμεστο γήπεδο και θα θέλουμε τη νίκη».

Παράλληλα, μίλησε και για τη Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ αλλά και τον Μάζιτς. «Θέλουμε εξηγήσεις για τις συγκεκριμένες αποφάσεις που δημιουργούν προηγούμενα. Θέλουμε να τα αφήσουμε πίσω σε αυτή την καμπή του πρωταθλήματος. Έχουμε 2-3 εβδομάδες να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά έχουμε πολλή δουλειά για να λυθούν αυτά τα ζητήματα. Περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συνάντηση με τον Μάζιτς, περιμένουμε εξηγήσεις για τον τρόπο που πάρθηκαν οι αποφάσεις. Είναι θέμα της ΚΟΠ αν θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον Μάζιτς. Δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε το έργο του, αλλά κάποιες αποφάσεις χρήζουν εξηγήσεων».

Δειτε Επισης

Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»