Αφήνει πίσω την Ανόρθωση και αναμένει αποτέλεσμα στο ΓΣΠ ο Απόλλωνας

Σαφώς καλύτερος από την Ανόρθωση ο Απόλλωνας, ωστόσο η ομάδα της Λεμεσού δεν κατάφερε να συνοδεύσει την καλή της εμφάνιση με το τρίποντο και αρκέστηκε στον ένα βαθμό.   

Οι γαλάζιοι της Λεμεσού, έθεσαν ως αδιαπραγμάτευτος τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και το σύνολο του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ πάλεψε μέχρι τέλους, δείχνοντας πως δεν τα παρατάει. 

Μετά την επίτευξη του γκολ της Ανόρθωσης, η ομάδα της Λεμεσού μπήκε μέσα στην επανάληψη επιθετικά και υπερτερούσε στην κατοχή, ωστόσο φανέρωσε μια αδυναμία στο τελείωμα των φάσεων.

Παράλληλα, αγνοεί τη νίκη για εννέα παιχνίδια, καθώς η τελευταία καταγράφηκε στις 10 Φεβρουαρίου κόντρα στην ΑΕΛ. Έκτοτε μετρά οκτώ ισοπαλίες και μια ήττα. 

Αναμφίβολα και ο πιο πιστός οπαδός του Απόλλωνα θα νιώθει πικρία για το αποτέλεσμα, το οποίο ενδεχομένως να κατεβάσει και την ομάδα του από την κορυφή.

Ωστόσο, δεν μπορεί να νιώθει απογοητευμένος και απαισιόδοξος γιατί η ομάδα του πάλεψε, ήταν καλύτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να έφευγε με τη νίκη από τη Λάρνακα.  

Παράλληλα, όλα αυτά δεν έχουν σημασία, γιατί οι παίκτες του Απόλλωνα από το βράδυ του Σαββάτου έστρεψαν την προσοχή τους στο ντέρμπι της ερχόμενη Κυριακής κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Το παιχνίδι στο Τσίρειο στάδιο, όποιο και αν είναι το σημερινό αποτέλεσμα ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, πολύ πιθανόν να κρίνει ολόκληρη τη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Δεν ενημέρωσε το κράτος το Τμήμα Κριτηρίων για τις ομάδες που δεν πλήρωσαν-Νέα συνάντηση την Παρασκευή
Ο πρόεδρος της FIFA συγχαίρει την Πάφο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλου-Όσα δήλωσαν Ντουμπόφ και Καραπατάκης
Ορίστηκε ο διαιτητής του τελικού κυπέλλου
Κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα σε ΚΟΠ και ομάδες για τις οφειλές προς το κράτος
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για Πρωτάθλημα Γυναικών και Αναπτυξιακά Πρωταθλήματα Κοριτσιών
Αυτοί είναι οι 26 ποδοσφαιριστές που κλήθηκαν στην Εθνική για τα ματς με Βουλγαρία και Ρουμανία
Μπλόκο από τα γήπεδα για τρία χρόνια σε 29χρονο για επεισόδια στο Ανόρθωση-Καρμιώτισσα το... 2022
Κύπρια τραγουδίστρια θα δώσει ρυθμό στον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο
Αποχωρεί από την ΑΕΛ ο Μάμας, μπαίνει χρήμα στα ταμεία της ομάδας