Τα δεδομένα με Καραπατάκη και η θέση της ΑΕΚ για την παρουσία του στο ΓΣΠ

Για την ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ αλλά και την παρουσία του Άντρου Καραπατάκη στην εξέδρα του ΓΣΠ μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ.  

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε ότι για το θέμα του προέδρου δεν έχει αλλάξει κάτι και πως γίνονται προσπάθειες να μεταπειστεί.

«Στα ντέρμπι με ελάχιστες εξαιρέσεις αυτή είναι η εικόνα μας ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Ακόμη και με την ισοπαλία 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ όπου κάναμε ρεκόρ χαμένων ευκαιριών και εχθές. Βγάλαμε τις αρετές μας, αλλά αυτό που μας έλειπε στα κρίσιμα κομμάτια του παιχνιδιού ήταν να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Δεν έχουμε παράπονο από την προσπάθεια, κάναμε αντιστρόφως διαφορετική από αυτήν του κυπέλλου. Δεν είναι εύκολο να παίξεις έναν ντέρμπι μετά από τέτοιες συνθήκες, ενώ αντιμετωπίσαμε και έναν ντέρμπι απέναντι σε μια ομάδα με γεμάτο γήπεδο. Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα, αλλά κάποιες μικρές λεπτομέρειες μας στέρησαν τη νίκη. Παρά τον παράγοντα κούραση, παλέψαμε μέχρι το τέλος».

Στη συνέχεια προσέθεσε ότι «είναι εντελώς γλυκόπικρη γεύση που μας άφησε το αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, όμως από τη στιγμή που δεν το κάναμε, είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε μπροστά. Ο πρόεδρος ήταν εκεί, παρακολούθησε την προσπάθεια της ομάδας και χειροκρότησε. Και σε αυτόν άφησε γλυκόπικρη γεύση. Δεν έχουμε κάτι νεότερο, ελπίζουμε να μεταπεισθεί και να επιστρέψει πίσω. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο, όμως καλούμαστε να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό. Ανεξάρτητα από το τι θα γινεί στο αγωνιστικό, ελπίζουμε να έχουμε ευχάριστα νέα και στο διοικητικό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά