«Είναι κάποιες καταστάσεις σκ@@ για τις οποίες δεν μπορώ να μιλήσω...»

Απογοητευμένος μετά τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του κυπέλλου από τον Εθνικό, έμεινε ο προπονητής της ΑΕΚ, Νταβίντ Μπαντία, ο οποίος άφησε υπονοούμενα για τη διαιτησία του αγώνα. 

Σε δηλώσεις το στη διάσκεψη Τύπου ο τεχνικός της ομάδας της Λάρνακας ανέφερε «αρχικά να συγχαρώ την Ομόνοια και τον Εθνικό που είναι στον τελικό. Προσπαθήσαμε, ήρθαμε για να παλέψουμε και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Το παιχνίδι ήταν με το μέρος μας όταν προηγηθήκαμε. Δεν βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε και άλλο γκολ. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε με ένα διαφορετικό τρόπο να φτάσουμε στο δεύτερο γκολ, δεχθήκαμε την κόκκινη κάρτα, είχαμε τραυματισμούς και στις καθυστερήσεις δεχτήκαμε και τα άλλα δύο γκολ.

Είμαι ο προπονητής και δεν μου αρέσει να βρίσκω ηλίθιες δικαιολογίες. Είναι κάποιες καταστάσεις σκ@@ για τις οποίες δεν μπορώ να πω. Είναι ένα πράγμα για το οποίο δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι απαγορευμένο να μιλήσεις για αυτά τα πράγματα αλλά στο τέλος κάποιος έμεινε στεναχωρημένος από αυτή την κατάσταση. Δεν καταλαβαίνω την κόκκινη κάρτα, είμαι στεναχωρημένος, δεν θέλω να παραπονεθώ γιατί κάναμε λάθος που δεν συνεχίζουμε στο Κύπελλο. Εμείς ευθυνόμαστε για αυτό. Είναι κάτι που πρέπει να δούμε. Τώρα εστιάζουμε στο πρωτάθλημα. Είμαστε στη τρίτη θέση. Έχουν μείνει τρία παιχνίδια».

 

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα