ΒΙΝΤΕΟ: Ματσάρα με πέντε γκολ και την μπίλια στο... πράσινο στο ΓΣΠ

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι μακριά από σκοπιμότητες, άγχος και πίεση, η Ομόνοια κέρδισε την ΑΕΛ με 3-2 στο στάδιο ΓΣΠ, αυξάνοντας τη διαφορά των δύο βαθμών στους πέντε βαθμούς, με τους πράσινους να κρατούν την έβδομη θέση με 46 βαθμούς και τους γαλαζοκίτρινους να παραμένουν στην όγδοη με 42. 

Για την ΑΕΛ σκόραρε ο Μαρόσα στο 7' και στο 60', ενώ για την Ομόνοια τα γκολ πέτυχαν οι Παπουλής στο 49' και Ασάντε στο 68' και Τσέποβιτς στο 89'. 

Το προφίλ του αγώνα:

Προβάδισμα στο σκορ πήρε μόλις στο 7' της αναμέτρησης η ΑΕΛ, χάρη στο γκολ του Μαρόσα. Συγκεκριμένα, μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Σωτηρίου, ο Μαρόσα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ουζόχο.

Δύο λεπτά αργότερα η Ομόνοια είχε δοκάρι σε σουτ του Μποτεάκ, ενώ ο υπόλοιπος χρόνος του πρώτου μέρους κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα ως προς το θέαμα. Παρόλα αυτά, το δεύτερο ημίχρονο ξεπλήρωσε όσους πήγαν στο ΓΣΠ για να δουν τις δύο ομάδες. 

Στο 49' η Ομόνοια έφερε το παιχνίδι στα ίσα, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπουλή, το οποίο καταλογίστηκε με τη βοήθεια του VAR. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το εικοσάλεπτο φωτιά στο ΓΣΠ-VAR, πέναλτι και τρία γκολ

Στο 52′ η ΑΕΛ κέρδισε πέναλτι για χέρι του Ψάλτη με τον διαιτητή να δείχνει στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας κίτρινη κάρτα. Τελικά, με την βοήθεια του VAR, ο διαιτητής Θωμάς Χατζηβασιλείου άλλαξε την απόφασή του ακυρώνοντας και το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι κεραυνοβόλησε τον Ουζόχο και άνοιξε το σκορ στο ΓΣΠ ο Μαρόσα

Στο 60' η ΑΕΛ πήρε εκ νέου προβάδισμα με γκολ του Μαρόσα, για να απαντήσει και πάλι η Ομόνοια με γκολ του Ασάντε στο 68.

Στο 89', o Παπουλής μοίρασε ασίστ στον Τσέποβιτς που με πλασέ νίκησε τον Μέγιερι για το 3-2, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Ομόνοια: Ουζόχο, Ψάλτης, Παναγιώτου, Λανγκ (46′ Χούμποτσαν), Κίκο, Μποτεάκ (66′ Σάββα), Χαραλάμπους, Ασημένος (66′ Ασημένος), Ζαχαρίου (80′ Λοβέρα), Παπουλής, Κακουλλής (66′ Ασάντε).

ΑΕΛ: Μέγιερι, Φραντζής, Σωτηρίου, Ριστέφσκι, Μαζάν, Τόρες (65′ Παπαφώτης), Μεντόγιεβιτς (80′ Ανδρέου), Ζντραφκόφσκι, Έουλερ, Μαρόσα (80′ Ριέρα), Μιλιτσεάνου (65′ Τσέποβιτς).

Δειτε Επισης

Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»