«Εννά ππέσω του χρόνου, εκάμαμε τα ούλλα. Eίμαι ο πιο ικανός παράγοντας...»

Για την εξασφάλιση της παραμονής της ομάδας του στην πρώτη κατηγορία μίλησε ο πρόεδρο της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου. 

Μιλώντας στον Super Sport o ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπιάς ανέφερε για το βίντεο στο παρελθόν που έδειχνε τον ίδιο να βουτά στην πισίνα και να λέει πως θα πέσει (σ.σ. εννοώντας κατηγορία) είπε ότι «αποφάσισα. Εννά ππέσω του χρόνου. Εκάμαμε το γήπεδο, εκάμαμε τα ούλλα κανεί. Τέλος καλό όλα καλά. Η ομάδα μου αδίκησε τον εαυτό της, είναι πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσε να σφραγίσει νωρίτερα την παραμονή της. Δεν είμαι ικανοποιημένος. Η Δόξα δεν δικαιούται να βάζει ψηλότερους στόχους, όμως όταν είσαι κοντά λιγουρεύεσαι. Δεν μπορείς να αποκαλέσεις τον Άρη και την Πάφο μικρομεσαίες ομάδες με τους προϋπολογισμούς που έχουν. Εμείς κάνουμε τον δικό μας αγώνα, η Δόξα είναι καταδικασμένη για να διεκδικεί την παραμονή. Τι στόχους να κάνω με ένα εκατομμύριο».

Σε ερώτηση για τη νέα σεζόν και γιατί δεν ανέλαβε ποτέ μια μεγάλη ομάδα ο Κώστας Χριστοδούλου είπε ότι «θα κάτσουμε να μετρήσουμε τα κουκιά μας, θα κάνουμε το μπάτζετ που μπορούμε και ο Θεός βοηθός. Όταν ανέλαβα τη Δόξα πριν 11 χρόνια στη Β’ Κατηγορία, ήταν από τις μικρομεσαίες ομάδες. Αν σκεφτούμε ότι άλλες ομάδες πήγαν από 2-3 διαβάθμιση, θα αντιληφθείτε το μέγεθος της επιτυχίας μας να είμαστε τόσα χρόνια συνεχόμενα στην Α’ Κατηγορία. Κανένας δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνος του, εγώ πιστεύω ότι ο Κώστας “Καραβίδας” είναι ο πιο ικανός παράγοντας στην Α’ Κατηγορία. Έχω ασχοληθεί παλιά με μεγάλες ομάδες, όταν εργαζόμουν σαν μάνατζερ. Η Πέγεια πήρε κύπελλο, η ΑΕΛ πήρε πρωτάθλημα, ο ΑΠΟΕΛ πήγε Τσάμπιονς Λιγκ με 8-9 παίκτες δικούς μου. Εγώ είμαι ρομαντικός. Δεν μπορώ να παντρευτώ μια γυναίκα που δεν αγαπώ, οπότε δεν θα εμπλακώ σε μεγάλη ομάδα».

Παράλληλα, για το νέο γήπεδο της Δόξας ανέφερε πως «περιμένουμε να γίνουν τα εγκαίνια τον Ιούλιο. Θα γίνει ένα φιλικό με τον Απόλλωνα, περιμένουμε τη μέρα. Θα γίνουν διάφορες εκδηλώσεις. Στις 2 Σεπτεμβρίου θα τραγουδήσει στο γήπεδο η Μελίνα Ασλανίδου. Θα κυκλοφορήσουν πακέτα διαρκείας, όποιος παίρνει το πακέτο θα δίνεται και δωρεάν στη γυναίκα του, ενώ για τα παιδιά κάτω των 16 ετών θα είναι δωρεάν. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είμαι σίγουρος ότι η κερκίδα θα γεμίσει. Η δική μας η κερκίδα είναι για 1800 και οι φιλοξενούμενοι 2000».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποκάλυψε ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες για δύο παίκτες της Δόξας ο Καραβίδας

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία