«Τα πλέι οφ είναι πολύ σκληρή διαδικασία και είμαστε κοντά στον στόχο μας»

Για τον αγώνα απέναντι στην Πάφο, μίλησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νταβίντ Μπαντία, ο οποίος αναφέρθηκε στο τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη.

Στη διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε, είπε πως «στο παιχνίδι με τον Άρη κάναμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Στο τέλος ήρθε το πέναλτι και ισοφαριστήκαμε. Ήμασταν λίγο άτυχοι στο τέλος. Δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώνουμε πράγματα. Μπορούμε να πούμε ότι τα πλέι οφ είναι πολύ σκληρή διαδικασία και είμαστε κοντά στον στόχο μας».

Για το αν μπορεί να αντιστραφεί το κλίμα στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, είπε πως «δεν συμφωνώ απόλυτα ότι είχαμε πάνω κάτω στην απόδοση με τον Άρη, και αυτό γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες χωρίς να μας απειλήσει ο αντίπαλος. Στην ουσία μόνο με μακρινά σουτ μας απείλησε, ενώ εμείς είχαμε μέχρι και στις καθυστερήσεις ευκαιρίες για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε, να είμαστε συμπαγείς, όπως με τον Άρη, αυτό πρέπει να κάνουμε, να μετατρέψουμε σε γκολ τις ευκαιρίες μας, να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μας απειλεί, όπως κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι, το 1-0 σύμφωνα με την εικόνα ήταν αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Πρέπει να συνεχίσουμε τον ίδιο ρυθμό, να μεταφέρουμε παιχνίδι στη δική του περιοχή, πάρα πολύ δύσκολο σε αυτή τη φάση των πλέι οφ για να κάνεις αυτά που πρέπει για να κερδίζεις τα παιχνίδια».

Ως προς το τι πρέπει να αλλάξει για να επικρατήσει της Πάφου η ΑΕΚ, είπε πως «δεν είναι εύκολο να κερδίσεις ένα παιχνίδι. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις μεγάλη προσπάθεια. Πρέπει να παίξουμε καλά. Πρέπει να κρατήσουμε περισσότερο την μπάλα και να την κυκλοφορούμε καλύτερα. Πρέπει να κερδίσουμε τις προσωπικές μονομαχίες. Στο ματς με τον Άρη παλέψαμε, κερδίσαμε πολλές δεύτερες μπάλες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ