Κάλεσμα Πορτοκαλί σε ΑΠΟΕλίστες-«Το ΓΣΠ να είναι καζάνι, τους χρωστάμε πολλά»

Κάλεσμα στους ΑΠΟΕΛίστες έκαναν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ώστε οι φίλοι των γαλαζοκιτρίνων να δώσουν μαζικά το παρών τους στον αγώνα απέναντι στην Ανόρθωση, στο στάδιο ΓΣΠ.

Σε ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, αναφέρονται στους τέσσερις αγώνες που παρευρέθηκαν οι πορτοκαλί, έπειτα από τέσσερα χρόνια.

«Τέσσερις αγώνες με ανεπανάληπτες κερκίδες.. Πολλοί πίστευαν ότι τα χρόνια αποχής θα μας αποδυνάμωναν και εμείς επιστρέψαμε πιο δυνατοί από ποτέ, αφήνοντας τους πάντες αποσβολωμένους», σημειώνουν.

Και συνεχίζουν λέγοντας πως «δεν επιστρέψαμε στα εύκολα, επιστρέψαμε μετά απο βαριές ήττες και αποκλεισμούς να προστατέψουμε την ομάδα και με την ώθηση μας πλησιάσαμε στον τίτλο. Βλέπουμε τώρα για λεπτομέρειες τον τίτλο να απομακρύνεται».

Όπως λένε, «ίσως αυτός ο τίτλος καταλήξει σε μια μικρή άτιτλη ομάδα με κόσμο χχχχ, που πήγαμε στο γήπεδο τους 900 ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ και μας έβλεπαν για 88 λεπτά να τους διαλύουμε οπαδικά. Εμείς τους ακούσαμε μετά το 88 όπου συμπεριφέρονταν λες και βρίσκονταν σε συναυλία του Ρουβά, κουνώντας τα φαναράκια τους. Όμως εμείς πιστεύουμε στου Θρύλου τις χαρές, σε εκείνες που είναι από άλλες εποχές. Είμαστε εδώ να πολεμάμε για έναν μεγάλο ΑΠΟΕΛ».

Καταλήγοντας τονίζουν, «ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΓΣΠ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΧΧΧΧ ΤΟΥΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΗΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. ΑΠΟΥΣΙΑ=ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, ΖΗΤΩ Ο ΘΡΥΛΟΣ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς