Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Το συναισθηματικό αντίο του Νικολάου στην Ομόνοια 29ης Μαΐου-«Αγαπώ σας πολλά»

  14/05/2022 17:24
Το συναισθηματικό αντίο του Νικολάου στην Ομόνοια 29ης Μαΐου-«Αγαπώ σας πολλά»

Το συναισθηματικό αντίο του Νικολάου στην Ομόνοια 29ης Μαΐου-«Αγαπώ σας πολλά»

  14/05/2022 17:24

Ένα συναισθηματικό αντίο από τον πάγκο της Ομόνοιας 1948, είπε ο προπονητής Μάριος Νικολάου, λίγο πριν το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα.

Μέσω ανάρτησής του, αποχαιρετά τους ποδοσφαιριστές, τον κόσμο, αλλά και τους παράγοντες της ομάδας.  Όπως αναφέρει ο κ. Νικολάου, «το τέλος μιας ξεχωριστής χρονιάς έφτασε και νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα αλλά κυρίως να ευχαριστήσω όλους όσοι ήταν κοντά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε το περασμένο καλοκαίρι χτίζοντας μια καινούργια ομάδα σχεδόν από το μηδέν, με μόνο Κύπριους ποδοσφαιριστές, ίσως με το χαμηλότερο προϋπολογισμό της κατηγορίας. Κόντρα στις προβλέψεις που μας ήθελαν να μην τα καταφέρνουμε αλλά και κόντρα στα πάμπολλα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σε ολόκληρη την χρονιά καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας αλλά και να κοιτάξουμε όλους τους αντιπάλους στα μάτια».

Σημειώνει ότι «θέλω να ξεκινήσω τις ευχαριστίες μου από την διοίκηση της ομάδας People's Athletic Club "Omonoia 29M"  που ήταν συνεχώς δίπλα μας και να τους ευχαριστήσω για όλα. Η σημαντικότερη φάση του πρωταθλήματος ήταν η στήριξη και πίστη σε εμένα προσωπικά αλλά και γενικά στη δουλειά που γινόταν ακόμα και όταν η ομάδα είχε πολλά συνεχόμενα κακά αποτελέσματα. Δεν κάνατε αυτό που με τόση ευκολία κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες στην Κύπρο και έχετε δικαιωθεί 100% για αυτή σας την απόφαση».

Τονίζει ακόμα ότι «ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους συνεργάτες μου Ανδρέα Αντωνόπουλο, Κωνσταντινο Λοΐζου, Ερατώ Φανίδου, Χρίστο Τουμάζου, Σάββα Ηλία, Γιάννος Κονίζος που ήταν πάντα δίπλα μου δουλεύοντας με όρεξη και αυταπάρνηση, συμβάλλοντας στα μέγιστα να πραγματοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας».

Λέει επίσης «ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους ποδοσφαιριστές μου που παρά τα προβλήματα και τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίσατε δώσατε τον καλύτερο σας εαυτό και κάνατε όλους να σας θαυμάσουν. Θα πω και δημοσίως αυτό που σας έλεγα συχνά ΑΓΑΠΩΣΑΣ ΠΟΛΛΑ».

Ξεχωριστές ευχαριστίες, έστειλε «στον άνθρωπο που με έφερε στην ομάδα Aνδρέας Σάββα.  Τον άνθρωπο που χτίσαμε μαζί την φετινή ΟΜΌΝΟΙΑ τον άνθρωπο που με στήριξε στα δύσκολα τον άνθρωπο πού δουλεύει ασταμάτητα και έχει την ομάδα πιο πάνω και από την οικογένεια του. Αυτό που είχαμε ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να έχω. Οι ατελείωτες συζητήσεις για την ομάδα τα προβλήματα και την εικόνα γενικά ήταν ότι πιο υγιές μπορούσε να έχουμε και αυτό ήταν ένα από τα μυστικά της επιτυχίας».

Άφησα για το τέλος την ΨΥΧΗ τής ομάδας, συνεχίζει. «Ο απίστευτος κόσμος της ομάδας.  Ότι και να πω για εσάς ρε μάγκες είναι λίγο. Από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. Κάνατε όλα τα γήπεδα έδρα μας. Ήσασταν δίπλα μας στις χαρές, μα κυρίως στις λύπες και στα δύσκολα. Όταν χάναμε μας φωναζατε πάνω το κεφάλι και τραγουδούσαμε όλοι μαζί. Ακόμα και όταν νιώθατε πικραμένοι δεν αφήνατε κανένα να πει κάτι και τραγουδούσαμε όλοι μαζί με την γροθιά ψηλά. Στα δύσκολα ήρθατε στην προπόνηση όχι για να μας επιτεθείτε ή να μας κατηγορήσετε αλλά για να μας πείτε να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά και ότι θα είσαστε δίπλα μας. Ήσασταν η δύναμη μας. Ήταν τιμή μου που δούλεψα σε αυτή την ομάδα με αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

Καταλήγοντας, έγραψε, «εύχομαι ότι καλύτερο μέσα από την καρδιά μου και η ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας