ΒΙΝΤΕΟ: Λύγισε την Πάφο και βλέπει τ' αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ η ΑΕΚ

Νίκη χρυσάφι που κρατά ζωντανές τις ελπίδες της για το Τσάμπιονς Λιγκ, πέτυχε η ΑΕΚ, απέναντι στην Πάφο, στην ΑΕΚ Αρένα, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off του πρωταθλήματος.

Οι κιτρινοπράσινοι, με δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο ημίχρονο καθάρισαν την υπόθεση νίκη και άφησαν οριστικά εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων την Πάφο.

Το προφίλ του αγώνα:

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά στο γήπεδο και κυνήγησε ένα γρήγορο γκολ για να ξεγνοιάσει και να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, κάτι που πέτυχε στο 14ο λεπτό με τον Γκιούρκσο.

Μετά από μπαλιά από δεξιά, η μπάλα έφθασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί που βρισκόταν ο αφύλακτος Γκιούρκσο, ο οποίος κεραυνοβόλησε τον Ρούντκο για το 1-0.

Στο 21ο λεπτό της αναμέτρησης, η ΑΕΚ διπλασίασε τα γκολ της με τον Τρισκόφσκι, ο οποίος ευστόχησε από τα έντεκα βήματα.

Έπειτα από μπαλιά από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Παλάσιος, ωστόσο ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Λίγο αργότερα σφύριξε και πήγε στο VAR, όπου υπέδειξε την άσπρη βούλα, με τον Αρχηγό της ΑΕΚ να νικά τον Ρούντκο για το 2-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Πάφος προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις για να μειώσει στο σκορ και να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως στις ευκαιρίες που βρήκε, δεν τα κατάφερε.

Στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σεμέδο έκανε ένα εγκληματικό φάουλ στον Άλτμαν, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κόκκινη κάρτα.

Ο Άλτμαν κρατούσε στην κατοχή του την μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, με τον Σεμέδο να τον πατά από πίσω και να βλέπει απευθείας κόκκινη κάρτα.

Αμέσως υπήρξε σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, η οποία με την επέμβαση των ψυχραιμότερων σταμάτησε.

H ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΚ: Λεάλ, Χριστοφόρου, Μιλίτσεβιτς, Γκονθάλεθ, Γκαρσία, Φαράζ, Λέντες, Μάμας (82′ Τόμοβιτς), Γκιούρσκο, Άλτμαν (82′ Εσπινόσα), Τρισκόφσκι (63′ Ρόμο).

Πάφος FC: Ρούντκο, Ζ. Αουρέλιο (46′ Τόμετσακ), Κβίντα, Παλάσιος, Τάλις, Πάνιτς (46′ Φυλακτού) Χότσκο, Βαλακάρι (81′ Ντράγκομιρ), Ν. Αουρέλιο (46′ Κοβάσεβιτς), Σεμέδο, Ζάιρο (81′ Αμπντουσαλάμοφ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα