Μεγάλη μάχη για Τσάμπιονς Λιγκ στο ΓΣΠ-Παίζουν τα ρέστα τους ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση

Nτέρμπι που κρίνει πολλά ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση, διεξάγεται στο στάδιο ΓΣΠ, στην προτελευταία στροφή του πρωταθλήματος, με το δεύτερο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ να είναι ο πρώτιστος στόχος για τις δύο ομάδες.

Ο ΑΠΟΕΛ, θα έχει ωστόσο και το αυτί του στο τι συμβαίνει στο Τσίρειο στάδιο, στο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Απόλλωνα, αφού διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο, όμως τη δεδομένη στιγμή ένα τέτοιο σενάριο θεωρείται απομακρυσμένο. 

Οι γαλαζοκίτρινοι, ελπίζουν ότι με νίκη θα αφήσουν εκτός διεκδίκησης του εν λόγω εισιτηρίου την Ανόρθωση, η οποία μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει στην εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, που οδηγεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. 

Η διαφορά των τριών βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες, αποτελεί μαξιλαράκι για τον ΑΠΟΕΛ, όμως από τη στιγμή που αντιμετωπίζει μια ομάδα που τον κέρδισε τρεις φορές, σε τρία παιχνίδια φέτος, δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένο ότι έχει τσεκάρει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, είδε με ικανοποίηση εντός της εβδομάδας πολλούς από τους παίκτες του που ήταν τραυματίες, να τρέχουν και να προλαβαίνουν τον αγώνα κι ως εκ τούτου έχει αυξημένες επιλογές για το ντέρμπι. 

Οι Εντογκαλά, Ντε Βινσέντι και Κβιλιτάια, είναι έτοιμοι για τον αγώνα, ενώ εκτός θα είναι ο Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Από την άλλη, δεδομένα εκτός θα είναι οι Νατέλ και Σάβιτς, με τον πρώτο να είναι τραυματίας και τον δεύτερο να εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του. 

Ως εκ τούτου, ο Αυγουστή αναμένεται να παρατάξει τους Μιχαήλ κάτω από τα δοκάρια, Καρό, Βινίσιους στο κέντρο άμυνας, τον Ζοάο Πέδρο δεξιά και τον Σαμπάλα αριστερά. Στο κέντρο θα παίξουν οι Σατσιάς και Σόουζα, με τη θέση μπροστά τους να διεκδικούν οι Ντανίλο και Ντε Βινσέντι. 

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Εντογκαλά, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Οκριασβίλι, με τον Κβιλιτάια να αποτελεί την αιχμή του δόρατος. 

Από την άλλη, ο Κετσπάγια δεν έχει σημαντικές απουσίες για το παιχνίδι, αφού πέραν του Αντωνιάδη και του Εσκοβάλ, όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στη διάθεση του Γεωργιανού τεχνικού. 

Ο Λόρια θα αγωνιστεί στη θέση του τερματοφύλακα, με το δίδυμο Αραγιούρι-Κορρέα να διατηρείται στο κέντρο άμυνας και τον Αμπαρτζουμιάν να επιστρέφει στο δεξί άκρο άμυνας, ενώ αριστερά θα αγωνιστεί ο Κορέια. 

Στο κέντρο, η θέση του Αρτυματά είναι δεδομένη, ενώ η δεύτερη θέση θα κριθεί ανάμεσα σε Βερχόβετς και Χουσμπαόυερ. Ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ενώ η τριπλέτα στην επίθεση θα απαρτίζεται από τους Ουάρντα, Χριστοφή και Νοβότνι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια