Επέστρεψε σπίτι του ο 20χρονος Ευριπίδης-«Σώος, αλλά όχι αβλαβής»

Στο σπίτι του επέστρεψε μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 20χρονος Ευριπίδης, που είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο σώμα του, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το Αντώνης Παπαδόπουλος και την ώρα που επιχειρούσε να κατασβέσει φωτιά που έθεσαν οι χούλιγκαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συγκλονισμός... Ήταν περαστικός, πήγε να σβήσει φωτιά και του έριξαν μολότοφ

Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες νοσηλείας, ο 20χρονος επέστρεψε στην οικία του, σώος, αλλά όχι αβλαβής, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο νονός του, Τζόζεφ Φράγκος, μέλος του Δ.Σ. της ΑΕΚ. 

Στην ανάρτησή του, ο κ. Φράγκος έγραψε, «μαθήματα ζωής από τον Ευριπίδη. Επέστρεψε σπίτι του σώος αλλά όχι αβλαβής. Τα σημάδια στο σώμα του είναι εμφανή, όμως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό ήταν το ελάχιστο που μπορούσε να συμβεί. Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για πλήρη αποκατάσταση». 

Σημειώνει ότι, «η δοκιμασία του δεν έχει τελειώσει καθότι πολλοί περιορισμοί θα εισέλθουν στη ζωή του, για ένα μακρύ χρονικό διάστημα. Η έκθεση του στον ήλιο απαγορεύεται  και ενδέχεται να χρειαστεί χειρουργικές επεμβάσεις για να επιτευχθεί η πλήρης επούλωση των πληγών». 

Όπως τονίζει ωστόσο, «αυτό όμως που κρατώ από την προχθεσινή μου επαφή μαζί του είναι άλλο. Ο αδιαμαρτύρητος συμβιβασμός με το πρόβλημα, η ανθρώπινη δύναμη να προσπελαστεί η κακουχία και η αναγκαία θετικότητα για να ατενίσει ο άνθρωπος το μέλλον με αισιοδοξία βρίσκουν την απόλυτη έκφραση μέσω αυτού του παιδιού».  

Επισημαίνει εξάλλου πως, «ο Ευριπίδης είχε δυο επιλογές. Μίζερα, με μοιρολόγια, να κλαίει την μοίρα του ή με δύναμη και αισιοδοξία να κοιτάξει μπροστά. Επέλεξε το δεύτερο. Υποκλίνομαι μπροστά στο μεγαλείο του και τον ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής που μου έδωσε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεχίζουν να αναζητούνται για τα επεισόδια έξω από το Αντώνης Παπαδόπουλος (pics)

Υπενθυμίζεται ότι ο 20χρονος που διαμένει πλησίον του σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος, είχε βγάλει για βόλτα τους σκύλους του, το απόγευμα της 30ης Απριλίου, όταν σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκε φωτιά σε χωράφι, που έθεσαν χούλιγκαν, πριν τον αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα. 

Τότε, φαίνεται να εξερράγη μολότοφ στο σημείο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να μεταφερθεί για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. 

Η Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να εντοπίσει το ή τα πρόσωπα που προκάλεσαν τον τραυματισμό του 20χρονου, ο οποίος φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ζούγκλα που δημιουργήσαμε, η ζούγκλα που πρέπει να γκρεμίσουμε…

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς