Κέρδισε η ΑΕΛ τη Δόξα-Ισοπαλία στο ΓΣΠ για Ολυμπιακό και Εθνικό

Mε νίκη της ΑΕΛ απέναντι στη Δόξα και ισοπαλία ανάμεσα σε Εθνικό και Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε η 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος και προτελευταία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΛ επικράτησε της Δόξας με 3-1 στο Τσίρειο στάδιο. Στο 8ο λεπτό σκόραρε ο Μιλιτσεάνου από την άσπρη βούλα για το 1-0, έπειτα από χέρι που έκανε ο Καραμανώλης στην περιοχή της ομάδας του.

Η Δόξα ισοφάρισε με τον Μπένι στο 21, ενώ ο Τεσέιρα έγραψε το 2-1 για την ΑΕΛ δέκα λεπτά αργότερα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 89', από τον νεαρό Ανδρέου.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Εθνικός προηγήθηκε στο 42', με γκολ του Μάριου Ηλία, ενώ ο Ολυμπιακός ισοφάρισε με τον Χριστοδούλου στο 77' για το τελικό 1-1.

Η ταυτότητα του αγώνα Δόξα-ΑΕΛ

ΑΕΛ: Μέγερι, Φραντζής (82′ Αντωνίου), Τεϊσέιρα, Μεντόγεβιτς, Ζντρασκόφσκι, Τσέποβιτς, Έουλερ (60′ Σωτηρίου), Παπαφώτης, Μαζάν, Μιλιντσεάνου (60′ Μπαλντέ), Μαρόσα (82′ Μαρόσα).

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Μπένι, Ασαμόα (46′ Φασουλιώτης), Κοβάσεβιτς, Τραϊτσέφσκι (71′ Σάιθ), Στυλιανού, Καραμανώλης, Εμπραλίτζε (71′ Ντρόλε), Μέσκα (46′ Τιντζανί), Σαντίκ (82′ Σάσι).

Η ταυτότητα του αγώνα Ολυμπιακός-Εθνικός

Ολυμπιακός: Κόβατς, Φώτη (46′ Νάνι), Μποβέδα, Ανδρονίκου(46′ Σάλι), Χριστοδούλου, Ευτυχίδης (60′ Πεχλιβάνης), Σάββα (46′ Σαμπίνια), Κονφέ, Ντιαγνιέ, Κυριάκου, Χαραλάμπους (60′ Τιάγκο)

Εθνικός: Χριστοδούλου, Άδωνη, Ηλία Κ., Άμπραχαμ (69′ Μάζουρεκ), Ντόλεζαλ, Ηλία Μ. (69′ Κουμής), Ιωάννου, Κυπριανού (83′ Γκόρουπετς), Βοϊτκόφσκι (58′ Ελουντού), Ταρασόβς (58′ Περατικός), Ντούρις.

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα