Ο άθλος του ΑΠΟΕΛ, ο επάξιος πρωταθλητής και το μέλλον του Πιέρου

Για την πορεία πρωταθλητισμού που έκανε ο ΑΠΟΕΛ αλλά και την κατάκτηση του τροπαίου από τον Απόλλωνα, μίλησε ο Πιέρος Σωτηρίου.  

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Κύπριος επιθετικός μίλησε και για το μέλλον του, αναφέροντας πως για την ώρα δεν έχει δεχθεί κάποια πρόταση. 

«Έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Λουντογκόρετς. Δεν έχω κάποιες προτάσεις προς το παρόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, μου αρέσει στη Λουντογκόρετς. Γιατί όχι να μην κάνω και τα δύο χρόνια του συμβολαίου μου. Αν βρω κάτι καλύτερο και είναι ευχαριστημένη και η ομάδα με τα λεφτά που θα πάρει, θα το δούμε».

Στη συνέχεια, ο πρώην επιθετικός του ΑΠΟΕΛ είπε πως «είναι το δεύτερό μου πρωτάθλημα με τη Λουντογκόρετς. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για εμένα και την ομάδα μου. Καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είχαμε μια περίοδο όχι και τόσο καλή μέσα Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου, όμως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, κάναμε πορεία που μας επέτρεψε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Πιστεύω ότι ήταν εύκολο πρωτάθλημα. Το επίπεδο του βουλγαρικού πρωταθλήματος με το κυπριακό, είναι το ίδιο».

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Απόλλωνα ο Πίερος Σωτηρίου ανέφερε πως επάξια η ομάδα της Λεμεσού πήρε το πρωτάθλημα που κυνηγούσε για πολλά χρόνια.

«Φέτος είχε μια σταθερή πορεία και δίκαια κατάκτησε τον τίτλο. Ο ΑΠΟΕΛ πήγε στην πηγή και δεν ήπιε νερό, αλλά έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, ήταν πίσω στη βαθμολογία και κατάφερε να μέχρι την προηγούμενη βδομάδα να χτυπά το πρωτάθλημα. Για εμένα είναι άθλος. Την Κυριακή έχουν κρίσιμο παιχνίδι για την εξασφάλιση εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η δεύτερη θέση για τον ΑΠΟΕΛ δεν θεωρείται σαν πρωτάθλημα, όμως του δίνει ένα καλό εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ που χρειαζόταν μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν. Είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσει από την αρχή και να βάλει τις βάσεις για το μέλλον. Όσον αφορά το κύπελλο, πιστεύω ότι η Ομόνοια θα το πάρει, είναι το φαβορί. Όμως δεν ξέρεις τι θα γίνει στον αγωνιστικό χώρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος