Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Επανήλθαν οι ΑΕΛίστες με νέο μήνυμα και βίντεο

  17/05/2022 17:53
Επανήλθαν οι ΑΕΛίστες με νέο μήνυμα και βίντεο

Επανήλθαν οι ΑΕΛίστες με νέο μήνυμα και βίντεο

  17/05/2022 17:53

Συνεχίζεται η κόντρα μεταξύ των οπαδών του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, μετά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους κυανόλευκους, οι οποίοι πανηγύριζαν μέχρι τα ξημερώματα στον κυκλικό κόμβο του Αγίου Νικολάου.  

Με νέο βίντεο οι φίλοι της ΑΕΛ, γράφου, «δεν θέλουμε πολλές κουβέντες μαζί σας, γι'αυτό θα τα πούμε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ τζαι τα υπόλοιπα ξέρετε εσείς πού. Τζαμέ που είσαστε άφαντο1 μια ζωή. Χάρτη της ΛΕΜ3ΣΟΥ έχετε,εσείς τζαι οι δημοσιογράφοι ;Ξέρετε που είναι ο Εναέριος ή να σας πιάμε του βούρου πάλε για να μάθετε; 

Ο ΕΝΑΕΡΙΟΣ είναι γκέτο και το ξέρουν ΟΛΟΙ. Ξέρετε τζαι  τσακώνεστε μόνο με τα ρολά. Ήρταμεν στο καμένο πλέον ... σας τόσες φορές ,αήκατε τον κάθε φορά στο έλεος μας. Τι να περιμένει κάποιος από κάποιους που ζούν στα περίχωρα της πόλης, φοούνται τζαι θωρούν πίσω τους για να περπατήσουν στο κέντρο της ΛΕΜ3ΣΟΥ. 

Πάλι μας κάνατε να γελάσουμε. Είσαστε ένα μάτσο φαντασιόπληκτοι.

Υ.Γ Παραμύθι: παρά+μύθος: Το παραμύθ1 είναι μία φανταστική προφορική διήγηση, που συνήθως αποτελείται από πολλά και διαδοχικά επεισόδια. Η υπόθεσή του δε δεσμεύεται από τόπο και χρόνο και τα πρόσωπά του είναι φανταστικά. Τα παραμύθ1α μπορούν να προκαλέσουν σοβαρές εγκέφαλικές βλάβες σε όσους νομίζουν ότι πρωταγωνιστούν σε αυτά».

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία, παρά το γεγονός ότι έλαβε μέτρα πλησίον του Συνδέσμου των Οργανωμένων οπαδών της ΑΕΛ, σε κάποια στιγμή, υπήρξαν αντεγκλήσεις μεταξύ των δύο ομάδων. Στο επίκεντρο της κόντρας βρίσκεται το θέμα που διαχρονικά απασχολεί τους οργανωμένους, για το αν οι οπαδοί του Απόλλωνα θα πανηγυρίσουν στην περιοχή του Εναερίου όπου σε κοντινή απόσταση βρίσκεται το ΣΥΦΑΕΛ. Κάτι που έγινε στο παρελθόν, με αποτέλεσμα κατά καιρούς να γίνουν πολύ σοβαρά επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή.

Αμέσως τις επόμενες μέρες, οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ ανήρτησαν στη σελίδα τους βίντεο, με το σύνθημα «φιέστα δεν θα κάνετε ποτέ στη Λεμεσό». 

Από την πλευρά τους οπαδοί του Απόλλωνα, απάντησαν στους οπαδούς της ΑΕΛ με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή δημοσιεύοντας βίντεο από την περιοχή που βρίσκονταν το βράδυ της Κυριακής, οι φίλαθλοι του Απόλλωνα, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας