Τα συμβόλαια των πρωταθλητών που λήγουν, ο τελειωμένος και οι σειρήνες για Χαμάς

Ο Απόλλωνας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος την περασμένη εβδομάδα, απέναντι στον Άρη, περιμένει την στιγμή της απονομής του τροπαίου, την ερχόμενη Κυριακή, ωστόσο η ομάδα προγραμματισμού των γαλάζιων, σκέφτεται και την επόμενη ημέρα, με τον προγραμματισμό να τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς.

Η ραχοκοκαλιά της ομάδας, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά και το πιθανότερο είναι ότι οι πλείστοι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται με την φανέλα των γαλάζιων της Λεμεσού.

Απ’ εκεί και πέρα όμως, υπάρχουν συμβόλαια κάποιων βασικών ποδοσφαιριστών, τα οποία λήγουν και πιθανότατα ο Απόλλωνας θα επιχειρήσει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του, αφού τους θεωρεί βασικούς και αναντικατάστατους.

Για παράδειγμα, το συμβόλαιο του Χάμπου Κυριάκου ολοκληρώνεται στις 31 Μαΐου και ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την πρόθεσή του, για να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό, ωστόσο σε περίπτωση που παραμείνει στην Κύπρο ξεκαθάρισε ότι θα είναι μόνο για τον Απόλλωνα.

Την ίδια ώρα, θετικό πρόσημο για ανανέωση, φαίνεται να παίρνει και ο Φάνος Κατελάρης, ο οποίος όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί τη φετινή χρονιά βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του για επίτευξη των στόχων της, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Χρήστο Αλμπάνη, ο οποίος είναι και από τα αγαπημένα παιδιά της εξέδρας του Απόλλωνα.

Σε ότι αφορά στην περίπτωση του Γιάνγκα, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, καθότι ο υψηλόσωμος επιθετικός σε κάποια παιχνίδια ήταν εξαιρετικός και έδωσε λύσεις στο σκοράρισμα, ενώ σε άλλα παιχνίδια ήταν εξαφανισμένος και δεν μπόρεσε να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Λήγει επίσης και το συμβόλαιο του Ανδρέα Παναγιώτου Φιλιώτη, που αποτέλεσε μια αξιόπιστη λύση στο δεξί άκρο της άμυνας, όταν απουσίαζε ο Χάρης Μαυρίας είτε λόγω τραυματισμού, είτε λόγω καρτών. Δεδομένου ότι οι ομάδες χρειάζονται Κύπριους παίκτες, αλλά και λόγω του ότι το συμβόλαιό του δεν είναι από τα μεγαλύτερα στο σύλλογο, το επικρατέστερο σενάριο είναι να παραμείνει.

Τα δύο τελευταία συμβόλαια, που λήγουν είναι αυτά των Μάρκοβιτς και Χαμάς. Ο Μάρκοβιτς, νοουμένου ότι διαγράφηκε από το ρόστερ τον Ιανουάριο κατά πάσα πιθανότητα θα απομακρυνθεί στο τέλος της σεζόν.

Τέλος, η περίπτωση του Χαμάς είναι ίσως η πιο ιδιαίτερη απ’ όλες αφού πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Απόλλωνας θέλει πολύ τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο με την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε, άρχισε ήδη να προσελκύει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων από το εξωτερικό.

Το προηγούμενο διάστημα, οι πληροφορίες ήθελαν τον ΠΑΟΚ να καλοβλέπει τον ποδοσφαιριστή και να ετοιμάζει πρόταση, όμως από τη στιγμή που ο Απόλλωνας έχει εξασφαλισμένη θέση σε ομίλους, ίσως αυτό να είναι το κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή να μείνει για άλλη μια χρονιά στο Κολόσσι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου