Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Πήρε θέση για τα περί άφιξης επενδυτή η ΑΕΛ-Αναμονή για τελική συμφωνία με Σίλας

  18/05/2022 10:58
Πήρε θέση για τα περί άφιξης επενδυτή η ΑΕΛ-Αναμονή για τελική συμφωνία με Σίλας

Πήρε θέση για τα περί άφιξης επενδυτή η ΑΕΛ-Αναμονή για τελική συμφωνία με Σίλας

  18/05/2022 10:58

Τη θέση της για το ενδεχόμενο άφιξης επενδυτή στην ομάδα, κατέθεσε η επίσημη ΑΕΛ, δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου, Μάριου Νεοφύτου, ο οποίος αναφέρθηκε επίσης και στην κάθοδο του Σίλας στην Κύπρο.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, o κ. Νεοφύτου ανέφερε για τον επενδυτή ότι, «ακούμε τη λέξη επενδυτής συνεχώς. Αν δεν θα έχει κάποιο κέρδος κάποιος δεν θα πάει σε μια ομάδα. Δεν άκουσα κάποιο να βάζει λεφτά στο ποδόσφαιρο και να παίρνει πίσω. Δεν είναι απλό ένας επενδυτής να έρχεται να μπαίνει και τέλος. Ούτε όμως πρέπει ο επενδυτής να μπει και στο τέλος να επιβαρυνθεί το σωματείο. Δεν είναι έτσι απλό».

Σε σχέση με την κάθοδο του Σίλας στην Κύπρο, είπε πως «έχουμε την κάθοδο του κύριου Σίλας στην Κύπρο σήμερα και περιμένουμε και τον πρόεδρο αύριο. Έγιναν συζητήσεις από πιο πριν. Είμαστε αρκετά κοντά ώστε να κλείσει το θέμα. Είναι λεπτομέρειες που θα συζητηθούν. Μέχρι το Σάββατο πιστεύω ότι θα έχουμε εξελίξεις».

Για τους λόγους που επιλέχθηκε ο Πορτογάλος, σημείωσε ότι «έπαιξαν πολλά ρόλο στην πρόσληψη του. Ο Σίλας ξέρει τα θέλω της ομάδας. Ξέρει ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να πρωταγωνιστεί. Η ΑΕΛ δεν μπορεί να είναι στο β’ γκρουπ. Ένας προπονητής που έδειξε έργο στην καριέρα του θέλει να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και ο πρόεδρος μας του έδωσε αυτή την ευκαιρία. Είδε την ομάδα και ξέρει τι θέλει. Αυτά που ζήτησε βρήκαν σύμφωνο τον πρόεδρο. Έχει το ελεύθερο. Είναι διαφορετικής σχολής, έχει διαφορετικό τρόπο σκέψης. Είναι μια λύση που κατά την άποψη μου θα βοηθήσει την ομάδα. Καταλαβαίνει τις ευθύνες που έχει ένας προπονητής στην ΑΕΛ. Ήταν ποδοσφαιριστής, ξέρει την Κύπρο και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Ως προς το κατά πόσον έγινε οικονομική υπέρβαση για την απόκτησή του, τόνισε πως «ο πρόεδρος δεν σκέφτεται το οικονομικό. Ο στόχος του προέδρου και της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσουμε την επόμενη χρονιά. Θα έρθει με όλο του το τιμ. Στο σύνολο είναι τέσσερις. Το χρηματικό για το καλό της ομάδας δεν θα το σκεφτούμε. Ο στόχος του προέδρου είναι να κάνει την ομάδα έτσι όπως τη θέλει ο κόσμος. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θέλουμε ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα. Θα γίνει μια νέα προσπάθεια. Ο πρόεδρος θέλει η ΑΕΛ να είναι αρκετά δυνατή στο φετινό πρωτάθλημα. Όπως απογοητεύεται ο κόσμος το ίδιο και εμείς».

Εξάλλου, για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Σίλας, ξεκαθάρισε ότι «δεν καθορίστηκε το πλαίσιο της συνεργασίας. Αυτό θα γίνει με την ανακοίνωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Tελειώνει το deal με Σίλας-Έρχεται Κύπρο ο Πορτογάλος

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας