Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Δίνει τα χέρια, φέρνει ρευστό και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης

  18/05/2022 16:27
Δίνει τα χέρια, φέρνει ρευστό και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης

Δίνει τα χέρια, φέρνει ρευστό και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης

  18/05/2022 16:27

Λύση στο οικονομικό θέμα του ΑΠΟΕΛ φαίνεται να βρήκε ο Πρόδρομος Πετρίδης, καθώς όπως όλα δείχνουν ο σύλλογος της Λευκωσίας έκλεισε σημαντική συμφωνία, η οποία διασφαλίζει οικονομική ρευστότητα της εταιρείας για το επόμενο διάστημα.  

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για την εταιρία κολοσσό NAGA, η οποία ασχολείται στα διεθνή δρώμεναμε την τεχνολογία και το χρηματιστήριο.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ προχώρησε σε αρκετές ενέργειες, ώστε να βρει λύσεις για να μπει ρευστό στα ταμεία της εταιρείας και να ανταπεξέλθει. 

Η εν λόγω συμφωνία, αναμένεται πως θα αποφέρει σημαντικά έσοδα και θα δώσει λύσεις στο οικονομικό θέμα των γαλαζοκιτρίνων, που όπως είχε αναφέρει ο Πρόδρομος Πετριδης, στο παρελθόν, «τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για το θέμα, πολύ πιθανόν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, να τοποθετηθεί και να δώσει λεπτομέρειες στην Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 26 Μαΐου. 

Παράλληλα, δεν αποκλείεται, μετά το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ να επισημοποιήσει τη συμφωνία του. Σε περίπτωση, που δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ενδεχομένως να γίνει την 26η Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έκλεισε χρυσοφόρο deal για ανάσα στα ταμεία του ο ΑΠΟΕΛ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας