Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Ένταση για το γήπεδο Λεμεσού-«Γιατί δεν το ονόμασαν Ειρήνη; Θα μας κα@@@ζουν»

  19/05/2022 09:41
Ένταση για το γήπεδο Λεμεσού-«Γιατί δεν το ονόμασαν Ειρήνη; Θα μας κα@@@ζουν»

Ένταση για το γήπεδο Λεμεσού-«Γιατί δεν το ονόμασαν Ειρήνη; Θα μας κα@@@ζουν»

  19/05/2022 09:41

Άναψαν τα αίματα στην Επιτροπή Ελέγχου, ενώπιον της οποίας συζητείται το θέμα πιθανής διασπάθισης δημόσιου χρήματος για το νέο γήπεδο της Λεμεσού.  

Πρώτος πήρε το λόγο ο βουλευτής Ανδρέας Θεμιστοκλέους, ο οποίος έθεσε σειρά ερωτημάτων και στάθηκε ιδιαίτερα στο όνομα που θα πάρει το γήπεδο, διερωτώμενος «γιατί δεν το ονόμασαν Ειρήνη Χαραλαμπίδου ή Ανδρέας Θεμιστοκλέους; Αν ερχόταν ο γιος του Ντενκτάς και έδινε δέκα εκατομμύρια, θα το ονομάζαμε Ντενκτάς;». 

Παράλληλα, ο κ. Θεμιστοκλέους σχολίασε πως εάν το γήπεδο ήταν των ομάδων, θα μπορούσαν να το ονομάσουν με όποιο όνομα ήθελαν, ωστόσο, όπως είπε, το γήπεδο θα γίνει με τα χρήματα του κράτους, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως «με το όνομα που έδωσαν θα γυρίζουν στην Μακαρείου της Λεμεσού και της Λευκωσίας και θα κα@@@ζουν την κοινωνία».   

Μετά την αναφορά του Θεμιστοκλέους, έντονη ήταν η αντίδραση της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, η οποία κάλεσε τον κ. Θεμιστοκλέους να ανακαλέσει, σε διαφορετική περίπτωση θα αποχωρήσει από τον αίθουσα, με τον βουλευτή να ανακαλεί. 

Από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης, σχολίασε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές σε αυτή την Επιτροπή», με τον Ανδρέα Θεμιστοκλέους να του απαντά «ανακάλεσα κ. Χριστοφίδη. Τελεία. Δεν θα μου κάνεις μαθήματα ηθικής». 

Ακολούθως παρενέβη ο πρόεδρος της Επιτροπής, Ζαχαρίας Κουλίας, δίνοντας τέλος στην ένταση.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Μπάχαλο η κατάσταση με τα κυπριακά γήπεδα-«Θα έχουμε νέο Μαρί αν συνεχίσουμε…»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας