Πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ ο Ντιγκινί-Κέρδισε προσφυγή στην FIFA

Πλουσιότερος κατά 100 χιλιάδες ευρώ είναι ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Νικολά Ντιγκινί, ο οποίος προσέφυγε στην FIFA κατά του Άρη και κέρδισε την προσφυγή.

Σύμφωνα με το SDNA, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα είχε προσφύγει στην ομοσπονδία και τελικά πέτυχε την προσφυγή του, η οποία κοινοποιήθηκε στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, «εκτός από τους ανεξόφλητους λογαριασμούς της παλιάς ΠΑΕ που ταλαιπωρούν – ανά τακτά χρονικά διαστήματα - τη νέα διοίκηση του Άρη και την καινούργια εταιρία, εσχάτως έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα φιρμάνι που ωστόσο αυτή τη φορά έχει τις…ρίζες του στη νέα και όχι την παλιά ΠΑΕ στην προ – Καρυπίδη εποχή».

Σημειώνει μάλιστα ότι «ο Νικολά Ντιγκινί ο οποίος αγωνίστηκε για μια διετία (2018-20) στους «κίτρινους» και συνεχίζει την καριέρα του στον Απόλλωνα Λεμεσού, κέρδισε προσφυγή που κατέθεσε στη FIFA εναντίον της ομάδας της Θεσσαλονίκης και του επιδικάστηκε ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ».

Επισημαίνει εξάλλου πως «η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει καμία απολύτως σχέση και δεν επηρεάζει τον φάκελο αδειοδότησης που κατέθεσε ο Άρης, προκειμένου να συμμετάσχει στα ευρωπαϊκά Κύπελλα της νέας αγωνιστικής περιόδου, με την σχετική απόφαση να εκδίδεται από την FIFA μετά τις 31/12/2021 και να έχει κοινοποιηθεί προς τις δύο πλευρές». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»