Πώς απαντά η Αστυνομία για την είσοδο οπαδών άλλων ομάδων στη Νότια

Τη θέση της Αστυνομίας ενόψει του μεγάλου τελικού κυπέλλου Ομόνοια-Εθνικός, ξεκαθάρισε ο υπεύθυνος του πλάνου επιχειρήσεων, Μιχάλης Ηροδότου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM.

«Τα αποτελέσματα των συσκέψεων είναι πάντα θετικά. Το θέμα είναι πως θα εφαρμοστούν. Να πούμε ότι ο διαχωρισμός των κερκίδων έχουν γίνει σύμφωνα με το τι προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ. Η Ομόνοια έχει πάρει τη Βόρεια,και την Ανατολική, ενώ η Δυτική και η Νότια είναι του Εθνικού. Ζητήθηκε από την Ομόνοια να παραχωρηθεί και η Νότια. Στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει ειπωθεί. Εν τέλη ο Εθνικός έχει ανοίξει τη Νότια για όλους τους φιλάθλους και είναι δικαίωμά του να το κάνει αυτό».

Αν υπάρχει θέμα ασφάλειας: «Υπάρχει θέμα ασφάλειας, όπως υπάρχει και σε όλες τις υπόλοιπες κερκίδες. Η κάρτα φιλάθλου δε δίνει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε τι ομάδα υποστηρίζει ο κάθε κάτοχος και μπορεί ο οποιοσδήποτε να μπει σε οποιαδήποτε κερκίδα».

Αν υπάρχει πλάνο: «Υπάρχει ένα πλάνο, ήταν στη συνάντηση και ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ. Συζητήθηκαν θέματα εσωτερικά και εξωτερικά. Στη Νότια και τη Δυτική κερκίδα δε θα επιτρέπεται να μπουν οπαδοί με χρώματα άλλων ομάδων, πέρα των δύο που διαγωνίζονται στον τελικό».

Αν ανησυχεί η Αστυνομία για αυτή την εξέλιξη: «Μας ανησυχεί, αλλά όχι ιδιαίτερα. Τα δύο τελευταία χρόνια οι οπαδοί της Ομόνοιας δεν έχουν δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και ιδιαίτερα το τελευταία διάστημα που έχουν επιστρέψει οι οργανωμένοι. Υπάρχει μία ανησυχία, αλλά όχι στον βαθμό που θα μας ανησυχούσε αν αγωνίζονταν δύο άλλες ομάδες».

Για τα εισιτήρια: «Τα εισιτήρια θα είναι όλα σε προπώληση. Δεν πρόκειται να ανοίξουν ταμεία στο γήπεδο. Οι εκπρόσωποι του Εθνικού έχουν αναφέρει πως οι οπαδοί της ομάδας τους, σε πολύ μεμονωμένες περιπτώσεις θα κινηθούν στη Νότια. Υπάρχουν εισιτήρια στη Δυτική, που θα έχουν καλύτερη ορατότητα κλπ. Υπάρχει όμως ένας μικρός αριθμός που πιθανόν να πάνε στη Νότια, αλλά θα βρίσκονται κυρίως οπαδοί της Ομόνοιας».

Δειτε Επισης

Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»