Έφθασε η μέρα της στέψης-Μετά από 16 χρόνια ξανά στους δρόμους οι Απολλωνίστες

Αντίστροφα μετράνε άπαντες στις τάξεις της ομάδας του Απόλλωνα, καθώς απόψε θα λάβουν και επίσημα το τρόπαιο του πρωταθλητή και θα το σηκώσουν στους ουρανούς της Λεμεσού. Oι γαλάζιοι, έπειτα από δεκαέξι ολόκληρα χρόνια, κατακτούν το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και απέναντι στην ΑΕΚ, θέλουν να κλείσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τη σεζόν. 

Άλλωστε, όπως ενημέρωσε η ομάδα της Λεμεσού, μετά το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί μια μεγαλειώδης φιέστα στην οποία θα γιορτάσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και ο κυανόλευκος κόσμος θα απολαύσει τη βραδιά από την κερκίδα. Αυτή θα είναι η γιορτή των ποδοσφαιριστών και αυτό αποτελεί παράκληση των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας, όπως μην μπει κανείς άλλος στον αγωνιστικό χώρο.

Ήρθε η ώρα, υπογράμμισαν οι ιθύνοντες του Απόλλωνα, να επιβραβευθούν για όλη την προσπάθεια που κατέβαλλαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, καλώντας τον κόσμο την ίδια ώρα να μείνει στη θέση του και να ευχαριστηθεί το πάρτι που θα στηθεί μέσα στο γήπεδο. Εξάλλου οι εορτασμοί δεν θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής, αλλά θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα με την περιοδεία της ομάδας με ανοικτό λεωφορείο σε σημαντικές οδούς της πόλης, για να καταλήξουν στη πλατεία του διοικητηρίου.

Φυσικά, άπαντες αναμένουν και τις εκπλήξεις της βραδιάς, ενώ αρκετά ερωτήματα έφερε τις τελευταίες ημέρες η παρουσία της Ελένης Φουρέιρα, αφού οι πρωταγωνιστές κινούνται στους ρυθμούς της, μετά την «καραμέλα» του Ίσραλ Κολ, που έγινε viral. Άλλωστε, ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης κλήθηκε να απαντήσει πρόσφατα στο μεγάλο ερώτημα για το οποίο αγωνιά ο κόσμος της ομάδας της Λεμεσού εάν η Ελένη Φουρέιρα θα βρεθεί στη φιέστα για να απαντήσει ότι, «ετοιμάζουμε κάποιες εκπλήξεις, αλλά αν της λέγαμε δεν θα ήταν εκπλήξεις. Το σίγουρο, είναι ότι ο κόσμος θα περάσει εκπληκτικά. Κάνουμε το παν, για να είναι μια αξέχαστη βραδιά».

Ταυτόχρονα, αστακός πρόκειται να είναι το Τσίρειο Στάδιο, τόσο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά για την αποφυγή επεισοδίων, που θα αμαυρώσουν τη φιέστα του Απόλλωνα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 17:00 και καλούνται οι οπαδοί των δύο ομάδων να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο ώστε να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα, ενώ το Κέντρο Έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου δεν θα λειτουργήσει στο Τσίρειο Στάδιο.

Τόσο η Αστυνομία όσο και τα δύο Σωματεία, καλούν τους οπαδούς των δύο ομάδων που θα παρευρεθούν στον αγώνα, να συμπεριφέρονται με αθλητοπρέπεια και σε κόσμια πλαίσια. Οι επιτηρητές θα βρίσκονται σε όλους τους χώρους του σταδίου για την εξυπηρέτηση και προστασία του κοινού και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και παρακαλούνται οι φίλαθλοι των δύο ομάδων όπως συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επιτηρητών και της Αστυνομίας.

 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου