Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απογοήτευση στον ΑΠΟΕΛ-«Μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας...»

  22/05/2022 21:31
Απογοήτευση στον ΑΠΟΕΛ-«Μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας...»

Απογοήτευση στον ΑΠΟΕΛ-«Μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας...»

  22/05/2022 21:31

Απογοήτευση επικρατεί στο στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ μετά την ήττα στην Πάφο, η οποία στέρησε τους γαλαζοκίτρινους τη 2η θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League.   

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως «ό,τι δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο, πήραμε. Είμαστε αδικαιολόγητοι γιατί σε ένα κρίσιμο παιχνίδι παρουσιαστήκαμε ανέτοιμοι. Αυτό βαραίνει εμένα, η ευθύνη είναι δική μου. Για ένα ακόμα παιχνίδι πληρώσαμε τις αδυναμίες μας. Αυτή η χρονιά είναι μεγάλο παράδειγμα για την χρονιά που έρχεται. Δεν καταφέραμε να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό θα είναι το κίνητρο για τη νέα χρονιά, αυτό θα επιδιώξουμε. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια, ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο. Να δούμε τι έφταιξε στα τελευταία τρία παιχνίδια και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε και να δούμε την προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατό πιο έτοιμη για τη νέα χρονιά. Τίποτα άλλο, ένα συγνώμη στον κόσμο που ήρθε ακόμα μια φορά. Αυτοί ήρθαν, φαίνεται εμείς ξεχάσαμε ότι παίζαμε σήμερα ένα κρίσιμο παιχνίδι στην Πάφο».

Σε ερώτηση εάν η χρονιά είναι αποτυχημένη ο Κύπριος τεχνικός είπε ότι «όταν είσαι εδώ και διεκδικείς πρωτάθλημα και τώρα την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και δεν τα καταφέρνεις… Σίγουρα κλειδώσαμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ήταν μια δύσκολη προσπάθεια αλλά από εμάς χάθηκαν αυτοί οι δυο στόχοι και αυτό μας προβληματίζει. Για ακόμα ένα παιχνίδι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πριν καλά-καλά καταλάβουμε τι γίνεται. Αυτά πρέπει να αναλύσουμε στον Αρχάγγελο για να ετοιμάσουμε μια ομάδα πιο δυνατή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας