Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σε οπαδούς της Ομόνοιας-Συνελήφθησαν τέσσερις, οι δύο ανήλικοι

Δεν μπορούσαν να λείπουν τα παρατράγουδα, από τις εκδηλώσεις εορτασμών στη Λευκωσία, αφού ομάδα κουκουλοφόρων βρήκε την ευκαιρία να προκαλέσει επεισόδια, με την Αστυνομία να συλλαμβάνει τέσσερα πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα.  

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12:40 τα μεσάνυχτα λήφθηκε κλήση, η οποία έκανε λόγο για μία ομάδα κουκουλοφόρων, οι οποίοι προκαλούσαν ανησυχία. Συγκεκριμένα, ήταν μία ομάδα 12-15 περίπου ατόμων, οι οποίοι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες επιτίθονταν σε οχήματα οπαδών της Ομόνοιας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν ένα 28χρονο, ένα 37χρονο και δύο 17χρονους. Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό σταθμό της Λευκωσίας, ωστόσο μόνο ο 28χρονος παραμένει υπό κράτηση, αφού εναντίον του διερευνώνται αδικήματα για κατοχή επιθετικού οργάνου, άρνησης παροχής στοιχείων στην Αστυνομία και πρόκληση ανησυχίας.

Για τον 37χρονο δεν προέκυψε κάτι, ενώ για τους δύο ανήλικους, στον σταθμό κλήθηκαν οι γονείς τους για να τους παραλάβουν.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν φαίνεται, μέχρι στιγμής, να προκύπτει οποιαδήποτε άλλη αναφορά για επεισόδια κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής