Ένας πληρώνει για όλους τα σπασμένα για τους πυρσούς στο ΓΣΠ-Πρόστιμο 800 ευρώ

Έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, η οποία διερευνά υπόθεση που αφορά περιστατικό επίθεσης εναντίον οχήματος και άλλων περιστατικών, που έγιναν σε συγκεκριμένη περιοχή, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, τα οποία φαίνεται να τραυματίστηκαν ελαφρά, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Ερωτηθείς για το περιστατικό με ομάδα κουκουλοφόρων, ο κ. Ανδρέου είπε ότι «εμείς ως Αστυνομία ενημερωθήκαμε λίγο μετά τα μεσάνυχτα ότι μια μικρή ομάδα με κουκουλοφόρους βρισκόταν σε συγκεκριμένη περιοχή στη Λευκωσία, που προχωρούσε σε κάποιες κακόβουλες ενέργειες».

«Η Αστυνομία ανταποκρίθηκε άμεσα όπου εντόπισε πράγματι μικρή ομάδα προσώπων που έφεραν κουκούλες. Έγινε προσπάθεια να τους προσεγγίσουν. Τράπηκαν σε φυγή. Συνελήφθησαν τέσσερα πρόσωπα. Μάλιστα το ένα από τα πρόσωπα αυτά, ηλικίας 28 χρόνων φαίνεται να είχε στην κατοχή του και ένα επιθετικό όργανο και συγκεκριμένα ένα μεγάλο ξύλο, το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο. Το πρόσωπο αυτό συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση, ενώ από τα άλλα τρία πρόσωπα που συνελήφθησαν, τα δύο πρόκειται για ανήλικα πρόσωπα», σημείωσε.

Όσον αφορά το περιστατικό που έγινε επίθεση εναντίον ενός οχήματος, στο οποίο επέβαιναν τρία πρόσωπα, ο κ. Ανδρέου είπε ότι φαίνεται τα τρία αυτά πρόσωπα να τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ έχει υποστεί ζημιά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.

«Η Αστυνομία έχει εξασφαλίσει ένα βίντεο, το οποίο αξιολογεί αυτή την στιγμή. Έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα, η οποία ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση αυτή, να εντοπίσει τα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται ή ενέχονται στην υπόθεση αυτή, για να προχωρήσει στην ποινική δίωξη», πρόσθεσε.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε, παράλληλα, ότι ένας επιτηρητής στο στάδιο ψες εντόπισε πριν την έναρξη του τελικού του κυπέλλου μεταξύ Ομόνοιας και Εθνικού, ένα 28χρονο να έχει στην κατοχή του και να χρησιμοποιεί ένα πυρσό.

«Το πρόσωπο αυτό συνελήφθηκε, κατηγορήθηκε σήμερα ενώπιον δικαστηρίου και καταδικάστηκε με το ποσό των €800, ενώ μετά από αίτημα της Αστυνομίας έχει αποκλειστεί για τους επόμενους 7 μήνες από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής