Κυριακή, 14 Αυγούστου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

Απάντησε για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ και το θέμα επενδυτή ο Πετρίδης

  26/05/2022 18:50
Απάντησε για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ και το θέμα επενδυτή ο Πετρίδης

Απάντησε για τα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ και το θέμα επενδυτή ο Πετρίδης

  26/05/2022 18:50

Χαιρετισμό απεύθυνε στη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο οικονομικό κομμάτι.

«Μια απίστευτα δύσκολη χρονιά ολοκληρώθηκε. H πιο δύσκολη σεζόν που είχα να αντιμετωπίσω, η χρονιά 2021-2022, από τον καιρό που είμαι στα διοικητικά. Το θέμα με το οικονομικό κομμάτι παρουσιάζεται διογκωμένο.».

Για το αγωνιστικό: «Γνωρίζαμε πως ο ανταγωνισμός ήταν πολύ ψηλός. Οι επενδυτές άλλαξαν τις ισορροπιές. Αυτές θα αλλάζουν την πραγματικότητα και τη νέα χρονια. Προχωρήσαμε σε υπερβάσεις».

Για τον Πουρσαιτίδη: «Δεν κρίθηκε την πρώτη αγωνιστική. Αξιολογήσαμε την κατάσταση και αποφασίσαμε την αποδέσμευση του. Ορθή απόφαση. Η έλευση του Αυγουστή έφερε την βελτίωση. Αγγίξαμε τη μεγαλύτερη βαθμολογική ανατροπή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου».

Για τον κόσμο: «Ο κόσμος ήταν ξεχωριστός. Βοήθησε τα μέγιστα».

Για το εμπορικό κομμάτι: «Καταφέραμε να εντάξουμε στην εμπορική μας ομάδα την εταιρεία Stoiximan. Θα πορευτούμε μαζί μέχρι το 2024».

Για τη συμφωνία με NAGA PAY: «Πρόκειται για μια εταιρεία Παγκόσμιας εμβέλειας. Θα γίνει επίσημη παρουσίαση όταν ντυθεί ο Αρχάγγελος με τα χρώματα του χορηγού».

Για το οκονομικό: «Η πιο δύσκολη περίοδος το 2020-21. Γνωρίζαμε πως αναπόφευκτα θα υπήρχε έλλειμα της τάξης των €8.000.000. Το καθεστώς του κυπριακού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει. Νεοφώτιστες ομάδες εξήγγειλαν πως έρχονται επενδυτές. Τα μπάτζετ είναι πολύ μεγάλα».

Για τη νέα σεζόν: «Η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε. Θα πρέπει να γίνει μεγάλη προσπάθεια για να μπουμε στους ομίλους του UEFA Conference. Έχουμε έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές μετά από εισήγηση του τεχνικού επιτελείου».

Για το θέμα του επενδυτή: «Κάνουμε προσπάθειες για επενδυτή, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση που να μας ικανοποιεί».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας